Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

3 szuper állatbarát hely - a macskakocsmától a kutyapékségig

default user icon
Török Zsuzsa Ajánló
0
Ha te is azok közé az állatimádók közé tartozol, akik egy sör vagy egy kávé mellett is legszívesebben kutyákat, macskákat vagy akár kígyókat simogatna, szerencséd van. Íme 3 szuper hely, ahol megteheted!
Zoo Café

A népszerű cicasimogató kávézókhoz hasonlóan közösségi helyként funkcionál és azzal a céllal jött létre a budapesti Zoo Café, hogy a betérők egy finom kávé, limonádé, sütemény, szendvics vagy fagylalt ráérős elfogyasztása mellett közvetlen kapcsolatba kerülhessenek az állatokkal és elfeledkezhessenek a nagyvárosi nyüzsgésről. Cirógathatsz macskát, nyuszit és más szőrmókokat, közelről figyelhetsz olyan szabadon mozgó kisállatokat, mint a gekkó, sőt fotózkodhatsz boával a nyakadban és arapapagájjal a válladon. Mindeközben gyors és udvarias a kiszolgálás, az állatgondozók pedig a gyerek minden kérdésére felelnek és a felelős állattartásra is felkészítik.

Whiskers Cat Pub

A budapesti belváros szívében kocsmázás közben simogathatsz macskákat, amennyiben betartod a védelmüket szolgáló szabályokat. A négy karmincát az elkülönített emeleti játszósarokban lehet kulturáltan cirógatni. Nyugodtan felviheted az italodat, mert cicázás közben lerakhatod egy magas pohártartóra, ahol nem hullik bele a macskaszőr. Ha a cicusok megunják a kényeztetést, egy kifutón elmenekülhetnek a bejárat feletti részre. Itt nem lehet hozzájuk férni, viszont az is megfigyelheti őket, aki a földszinti vendégtérben iszogat. A csapolt és üveges kézműves sörök mellett a hely macskás jellegére ráerősítő, szóvicces elnevezésű koktélokat (pl. Meowito, Catuila sunrise, Catmopolitan, Swimming Cat, Cat on the Beach) rendelhetsz a hosszú itallapról.

Cukor & Virág Kutyapékség

A természetes alapanyagokból jutalomfalatokat készítő pékséget menhelyi kutyáikról nevezték el a tulajdonosok. A történet kezdetén Cukor mindkét hátsó lábát korrigálni kellett, ám a lábadozó eb nem volt hajlandó megenni a porcerősítőt. Ekkor a gazdik kekszbe sütötték az összetört tablettát, ami ellen már nem tiltakozott. A műtétek után előjött Cukor allergiája, így az állatorvos javaslatára elkezdték tesztelni, hogy milyen ételekre érzékeny. Egy idő után maguk állították elő a száraz tápot, s innen már csak egy lépés volt a családi cég megalapítása. A webáruházként működő pékségben adalékmentes, minőségi hozzávalókból gyártják az egészséges kutyacsemegéket, és folyamatosan fejlesztik a termékeket, hogy ízletes finomságoknak örülhessenek a négylábú fogyasztók.

3 PÉKSÉG, AHOL MUSZÁJ MINDENT VÉGIGKÓSTOLNI! >>> 
4 VIDÉKI ÉTTEREM, AMIT NEM HAGYHATSZ KI, HA ARRA JÁRSZ! >>> 
10 VIDÉKI FAGYIZÓ, AHOVA FELTÉTLEN ÉRDEMES BETÉRNI! >>> 
  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin