Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Alkosd meg a saját szörpödet!

Az első meleg tavaszi napokon talán a legjobb dolgok egyike egy kellemes limonádé vagy egy valódi gyümölcsökből készült ízletes szörp a teraszon ülve. Biztos, hogy már sokunkban megfogalmazódott a gondolat, hogy milyen jó lenne saját szörpünket otthon elkészíteni és azt büszkén kínálni egy-egy családi vagy baráti összejövetelen vagy csak egyszerűen megízesíteni vele a mindennapjainkat. A házilag készült szörpök mindig különlegesebbek, és gyorsabban is fogynak, mint a boltban megvásárolhatók.

A Koronás Cukor termékcsalád legújabb tagja, a Koronás Szirupcukor ebben nyújt segítséget mindenki számára, hiszen felhasználásával könnyedén alkothatjuk meg saját szörpünket otthon is. Csupán frissen nyílt bodzavirágokra vagy érett gyógynövényekre és tetszés szerinti ízesítőkre, fűszerekre van szükségünk. A hozzávalók beszerzése egy kirándulás alkalmával igazi családi program lehet, és a gyerekek akár a szörpkészítésbe, az ízek összeállításába is bevonhatók. A saját készítésű szörpök nemcsak hűsítő italként szolgálhatnak, hanem tökéletes alapanyagai lehetnek koktéloknak is, melyek fontos kiegészítői a tavasszal kezdődő kerti partiknak.

A Koronás Szirupcukorból készített izgalmas receptek közül a legismertebb és legkedveltebbek talán a bodzából és a mentából készült szörpök, de egyre nagyobb teret hódítanak a különböző gyógynövényekből, különleges gyümölcsökből készült italok is. Természetesen képzeletünk szabadon szárnyalhat és kísérletezhetünk sokféle ízkombinációval, fűszerrel, hogy még egyedibbé tegyük szörpünket. A saját készítésű szörp receptek között találhatunk olyat is, melynek alapanyaga a gyermekláncfű, a citromfű, a gránátalma vagy a rebarbara. Megbolondíthatjuk italunkat fűszernövényekkel, mint a rozmaring, bazsalikom vagy kakukkfű. Valóban csak rajtunk múlik, hogy milyen különleges, egyedi szörpöt alkotunk meg, mely akár ajándék is lehet egy szépen feldíszített üvegben a családunknak, barátainknak.

Ha ötleteket szeretnél gyűjteni vagy csak a termékről szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor látogass el a www.koronascukor.hu weboldalra és ne feledd, az otthon az a hely, ahol legfinomabb szörpök készülnek.

ÍGY KÉSZÍTS HÁZI SZÖRPÖT POFONEGYSZERŰEN: FŐZVE, HIDEGEN, TARTÓSÍTÓSZER NÉLKÜL!>>> 

A legjobb szörp-recepteket itt találod! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss