Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Alföldi vegyes pörkölt

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg marhalábszár
  • 50 dkg sertéscomb
  • 30 dkg gomba
  • 30 dkb sertésvelő
  • olaj
  • 2 db vöröshagyma
  • bors
  • őrölt kömény
  • fűszerpaprika
  • paprikakrém
  • burgonya

Elkészítés

    Elkészítés: Egy nagyobb edényben az összedarabolt vöröshagymát olajon megpárolom. Hozzáadom a vékony csíkokra összedarabolt marhahúst, félpuhára főzöm, majd a vékony csíkokra darabolt sertéscombot is hozzáadom. Paprikakrémet, sót, borsot, pici őrölt köményt adok hozzá.

    A gombát vékony csíkokra darabolom,
    a puha húsokhoz adom, majd a végén a
    lehártyázott velőt is belerakom.

    Főtt burgonyával tálalom. Jó étvágyat!

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin