Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Alföldi tányéros

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg tarhonya
  • 15 dkg zöldborsó (lehet fagyasztott is)
  • 3 db közepes burgonya
  • 20 dkg főzőkolbász
  • 2 evőkanál őrölt paprika
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 db hegyes paprika
  • 1 db paradicsom
  • kevés étolaj

Elkészítés

    Elkészítés: A tarhonyát kevergetve megpirítjuk az olajon, majd hozzáadjuk a zöldborsót, a kockákra vágott
    burgonyát, a felkarikázott főzőkolbászt, a kettévágott zöldpaprikát és paradicsom ot, a hegyespaprikát (ha szeretjük a csípőset), ízlés szerinti
    mennyiségű sót, az őrölt paprikát, s gyorsan felengedjük annyi vízzel, hogy alaposan ellepje.

    Ha szükséges, a vizet főzés közben pótolhatjuk, amíg nem főtt készre az étel.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin