Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Alapételek alapszakácskönyve

Aki még sosem főzött, misztikus tudománynak sejti a konyhaművészetet, és meglehetősen idegenkedik is mindenféle serpenyőtől, fakanáltól. Ha mégis úgy hozza az élet, nem egyszerű egyik napról a másikra világbajnok cheffé válni. Mi a legalapvetőbb, a magyar konyha leggyakoribb, hagyományos étkeiből válogattunk egy szakácskönyvnyit, hogy senki ne gondolja ördöngösségnek a konyhaművészetet! :)

Nem csak kezdőknek ajánljuk összeállításunkat, hanem azoknak a konyhatündéreknek is, akik ugyan nagyon kreatívan és pikk-pakk varázsolnak ételt az asztalra, ám az alapokhoz és a magyaros ízekhez egy kis segítségre van szükségük.


Levesek

Bográcsgulyás >>

Hagyományos zöldborsóleves >>

Halászlé >>

Karfiolleves >>

Marhahúsleves >>

Zöldbableves >>


Főzelékek

Kelkáposztafőzelék >>

Spenót tükörtojással >>

Tökfőzelék >>

Zöldbabfőzelék >>

Zöldborsófőzelék >>

 



Húsos, halas ételek

Brassói aprópecsenye >>

Fasírt egyben sütve >>

Marhapörkölt >>

Pacalpörkölt >>

Paprikás csirke >>

Rizses hús >>

Sertéskocsonya >>

Sertéspörkölt >>

Töltött csirke >>

Töltött dagadó >>

Töltött káposzta >>

Töltött paprika >>





Tészták, édességek

Bécsi almás rétes >>

Császármorzsa egyszerűen >>

Csörögefánk >>

Dobostorta >>

Farsangi fánk >>

Gyümölcsrizs >>

Képviselőfánk >>

Madártej >>

Palacsinta >>

Szilvás gombóc >>

Túrógombóc >>


Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss