Keress receptre vagy hozzávalóra
Hirdetes
Recept feltöltés

Ajvárban pácolt pulykanyárs retektzatzikivel

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg pulykamellfilé
  • 2 dl natúr joghurt
  • 4 ek ajvár
  • 2 ek olívaolaj
  • bors
  • A tzatzikihez:
  • 2 csomag hónapos retek
  • bors
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 dl görög joghurt

Elkészítés

    1. A pulykamellfilét felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk. A joghurtot elkeverjük az ajvárral és az olajjal, és összeforgatjuk a felkockázott hússal. Legalább fél órán keresztül hagyjuk pácolódni a hűtőszekrényben, majd a kockákat nyársra húzzuk, és a sütőben 180 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük.
    2. Közben a retket nagy lyukú reszelőn lereszeljük, a leveleket megmossuk és apróra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a joghurttal és a zúzott fokhagymával.

      FOGÁSOK PULYKAHÚSSAL >>>

      ASZALT SZILVÁs-DIÓs PULYKAMELL >>>

      AJVÁR EGYSZERŰEN >>>

      PULYKAHÚSOS GOMBALEVES >>>

Megjegyzés

Recept és fotó: Gallicoop

MME
Hirdetes
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hirdetes

Hasonló Receptek

Hirdetes
Hirdetes