Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Afrikai harcsa kapros rákraguval

45 perc
egyszerű
költséges
4 adag

Elkészítés

  1. Három evőkanál olajon üvegesre pároljuk az aprított hagymát, majd hozzáadjuk a megmosott rákot, ráreszeljük a fokhagymát, ráöntjük a tejszínt és összeforraljuk. Sóval, borssal, citromlével és az aprított kaporral ízesítjük.
  2. A halat vastagabb szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, olajjal vékonyan bekenjük, majd felforrósított serpenyőben mindkét oldalát 2-2 percig pirítjuk.
  3. A rizst kétszer annyi vízben megfőzzük, sózzuk. A cukkinit és a paprikát megmossuk, apró kockára vágjuk, végül a kifőtt rizshez keverjük. A halat a rákraguval és a rizzsel tálaljuk.

AFRIKAI HARCSA ORLY-MÓDRA >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss