Előkészítés: A dinnyét és az őszibarackot kis szeletekre vágjuk, hidegre tesszük. A licsit leszűrjük. A tejszínt felverjük.
Elkészítés: A mézet elkeverjük a tejjel és 1 dl vízzel. Hozzáadjuk a cukrot, felforraljuk. A zselatint hozzáadjuk a sziruphoz, és alaposan elkeverjük. A licsiket összeturmixoljuk, a turmixot belevegyítjük a zselatinos keverékbe, majd hozzáadjuk a tejszínhabot is. Letakarjuk, és legalább 3 órára hűtőszekrénybe tesszük. Az áfonyát kiválogatjuk, megmossuk, és lecsepegtetjük. 4. Körkörösen kirakunk egy üvegtálat a dinnye- és őszibarackszeletekkel. Kanalanként ráhalmozzuk a habot, az áfonyával és a tortadarával díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre