Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyj borral és csokival! Ezzel a diétával dobta le Adele a plusz kilókat

default user icon
MME
Az énekesnő több interjúban is elmondta, hogy nem szeretne lefogyni senki kedvéért, ugyanis nem célja, hogy tökéletes testtel pózoljon a Playboy magazin címlapján. A rajongóknak azonban hamar feltűnt, hogy Adele ennek ellenére az utóbbi években egyre karcsúbb lett. Most kiderült, melyik diéta segítségével dobta le a pluszkilókat!

A Daily Mail szerint az énekesnő a Sirtfood diétát követte, melynek lényege, hogy sziturinokban (speciális, növényi eredetű fehérje) gazdag ételeket fogyasszunk. Ezek ugyanis szabályozzák a zsírégetést, felgyorsítják az anyagcserét, ráadásul az öregedést is késleltetik.

Hogy zajlik a sirtfood diéta?

A diéta két szakaszból, egy 7 napos fázisból, és egy 14 napos fázisból áll össze. Az első 3 nap során maximum 1000 kalóriát lehet fogyasztani - ennek három, szirtuintartalmú zöldségekből készült turmixból (ez készülhet kelkáposztából, petrezselyemből, zellerszárból, rukkolából, spenótból, lime levéből, matcha teáól, esetleg almából) és egy magas szirtuintartalmú főfogásból kell állnia. A maradék 4 nap folyamán pedig 1500 kalóriát lehet fogyasztani, ami 2 sirtfood-turmixot és két sirtfood-főfogást foglal magában. A második „fenntartó” fázis során pedig a diéta 14 napon keresztül naponta 3 sirtfood-főfogást és egy sirtfood-turmixot ír elő.

Melyek a sziturinokban gazdag ételek?

Ilyen például a kelkáposzta, a datolya, a hajdina, a zeller, a chili, a citrusfélék, a szója, a zöld tea, a petrezselyem, az alma, az eper, a dió, a kávé és az olívaolaj is. Sőt, még az étcsoki és a vörösbor is ide sorolható!

A diéta miatt pedig Adele-nak le kellett mondania egy káros szokásáról: a cukros teáról. „Naponta akár 10 csésze teát is megittam, és mindegyikbe két tk cukort tettem, így naponta 20 tk cukrot megettem” - mondta Adele The Sunnak. „Most már nem így iszom a teát, és több energiám van, mint eddig bármikor.” 

ÍME MELISSA MCCARTHY DIÉTÁJA! ÍGY FOGYOTT 45 KILÓT A SZÍVEK SZÁLLODÁJA SZTÁRJA>>> 

EZZEL A DIÉTÁVAL FOGYOTT LE KATALIN HERCEGNÉ>>> 

FELISMERHETETLEN! DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A MÁSNAPOSOK SZTÁRJA>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss