Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Adai húsos káposzta

MME MME
90 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A meghámozott és apróra vágott vöröshagymát zsíron üvegesre pároljuk. Levesszük a tűzről, rátesszük az édes pirospaprikát és a megmosott, kockára vágott húst.

A fejes káposztát felső leveleitől megtisztítjuk, és cikkekre vágva, sűrűn egymás mellé rakjuk a húsra. Tetejére kettévágott zöldpaprikát teszünk, és annyi vízzel öntjük fel, hogy majdnem ellepje a káposztát. Lefedve, közepes hőmérsékletű tűznél puhára pároljuk. Ízlés szerint ízesitjük.

Megjegyzés

A receptet Molnár I.

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss