Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Adai húsos káposzta

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg sertéscomb
  • 5 dkg zsiradék
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • kevés édes pirospaprika
  • 1 kis fejes káposzta
  • 1 nagy zöldpaprika
  • törött bors
  • ételízesítő

Elkészítés

    Elkészítés: A meghámozott és apróra vágott vöröshagymát zsíron üvegesre pároljuk. Levesszük a tűzről, rátesszük az édes pirospaprikát és a megmosott, kockára vágott húst.

    A fejes káposztát felső leveleitől megtisztítjuk, és cikkekre vágva, sűrűn egymás mellé rakjuk a húsra. Tetejére kettévágott zöldpaprikát teszünk, és annyi vízzel öntjük fel, hogy majdnem ellepje a káposztát. Lefedve, közepes hőmérsékletű tűznél puhára pároljuk. Ízlés szerint ízesitjük.

Megjegyzés

A receptet Molnár I.

Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin