Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A tökéletes tejszínhab titka – a Bosch világújdonsága: SensorControl konyhai robotgép

default user icon
MME
A Bosch mérnökei elővették mindazt a tudást és szakértelmet, amelyet több, mint 60 év tapasztalatával halmoztak fel a konyhai robotgépek fejlesztésének területén. Megalkották e terület legnagyszerűbb készülékét, a Bosch MaxxiMUM SensorControl univerzális konyhai robotgépet.
A BOSCH KONYHAGÉPEK TITKOS RECEPTJE

Az új Bosch MaxxiMUM prémium konyhagép 60 év tapasztalatát ötvözi egy egyedülálló és átfogó innovációval, amely tökéletes tejszín- és tojáshabot szavatol. A SensorControl automatikusan felismeri a tejszínhab és a tojásfehérje ideális keménységét, melynek elérésekor automatikusan megáll a habverő, így akadályozva meg, hogy a tejszín vajjá váljon.

Modern és gyönyörű!

A készülék jellemzői lenyűgözőek: 1600 W teljesítmény, intelligens szenzor a megfelelő dagasztáshoz - akár sűrű kenyértésztáról, akár könnyebb keverékről van szó -, valamint továbbfejlesztett 3D bolygómozgást végző keverőkar!

SOKOLDALÚSÁG ÍZLÉS SZERINT!

A Bosch konyhagépeihez kapható tartozékok nem csak praktikusak, hanem azt is lehetővé teszik, hogy határtalanul szárnyalhasson a képzelete a konyhában. A sokoldalú szokványos és speciális tartozékok minden igényt kielégítenek: tészta és süteményalapok keverése, házi tészták készítése, aprítás friss lecsóhoz vagy húsdarálás lasagnéhoz. Az egészséges étkezés hívei is találnak a mai trendeknek megfelelő kiegészítőket, akár 5in1 vagy 3in1 életmód csomagokat aprításhoz, őrléshez, pürésítéshez vagy turmixoláshoz.

(x)

Ezek is érdekelhetnek

Friss