Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A tortától a menüig: így szervezz tökéletes esküvőt! Könyvajánló

default user icon
MME
Vannak dolgok, amiket nem lehet elég hamar elkezdeni. Ilyen az esküvőszervezés is. Akár idén lesz az esküvő, akár csak jövőre, biztosan minden menyasszony úgy érzi, hogy el van késve a szervezéssel.
Nyereményjáték >>> 

Non-stop Pinterestezés, házas ismerősök faggatása, „mit mikor tegyünk” táblázatok böngészése, költségvetés-sablonok felkutatása… Milyen jó lenne mindent egy helyen megtalálni, igaz? Bárcsak létezne egy stílusok szerint rendszerezett Pinterest-könyv, amiben ráadásul minden hasznos tipp megtalálható a meghívó szövegezésétől kezdve a büdzsé táblázaton és ültetési renden keresztül egészen a szépségápolási tippekig!

Jó hír: A tökéletes esküvő pont ilyen.

Férjhez menni szuper dolog, az esküvőt megszervezni már nem annyira. Sokan így gondolkodnak a lagzi előkészületeiről, pedig csak hozzáállás kérdése, és a szervezkedés is lehet élvezetes. Pláne, ha a segítségünkre van a tökéletes kézikönyv, ami tényleg minden felmerülő kérdésre választ tud nyújtani. Hiszen ki ne szeretne „tökéletes”, személyre szabott esküvőt?

A tökéletes esküvő első részében hét különböző stílushoz kapunk dekorációs ötleteket és megvalósítási tippeket a meghívótól és asztaldíszektől kezdve a csokor megkötésén át a köszönőajándékok saját kezűleg történő elkészítéséig. 

A könyv második felében még inkább a praktikumé a főszerep. A klasszikus, 18 hónapos mellett 6 hónapos menetrendet is kapunk, ha esetleg kissé már csúszásban lennénk a szervezéssel. A menyasszonyok emellett ötleteket olvashatnak a lánybúcsúhoz, az alkatuknak megfelelő ruha kiválasztásához és a nagy nap előtti szépségápoláshoz. A tökéletes esküvő segít a költségvetés megtervezésében, az ültetési rend protokoll szerinti elkészítésében, szempontokat ad a helyszín, a fotós és a zenekar kiválasztásához, de még az eskü szövegének megírásához is.

Tökéletes esküvő nem létezik, ne is akard ezt hajszolni- hallja sok menyasszony a tanácsot. Pedig létezik! Csak nem arra kell fókuszálni, hogy semmiben se legyen hiba, hanem arra, hogy összességében minden úgy sikerüljön, ahogy a lánykérés utáni első percben (vagy már előtte) megálmodtuk. Ez a könyv pedig segít ebben. A tökéletes esküvő egy nélkülözhetetlen útmutató minden férjhez menni készülő vagy arról ábrándozó nőnek.

KÜLDJ RECEPTET ÉS NYERD MEG A KÖNYVET! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss