Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A természet zsírgyilkosai

Ugye, milyen könnyen felcsúszik 1–2 kiló? Ha nem akarsz vad diétába kezdeni, ekkora súlyfelesleg egészséges, vitaminokban gazdag táplálkozással is lefaragható. A zsírégetéshez ugyanis vitaminok és nyomelemek kellenek, mutatjuk, melyek a legjobb ételek ehhez.
Alma: elveszi az étvágyat

Tipp: Naponta együnk meg 2–3 szem szép almát.

Az alma további jótékony hatásairól itt olvashattok >>>

A tenger gyümölcsei: slankítanak, fitté tesznek

Articsóka: méregtelenít

Az articsókáról bővebben >>>

Bogyós gyümölcsök: energiát adnak

Tipp: Hetente legalább kétszer együnk – frisset vagy mélyhűtöttet!í

Hal: fokozza a zsírégetést

Illatos teák: nem kívánjuk majd az édességet

Kovászos ital: tisztítja a gyomrot, csökkenti a puffadást

A kovászos uborkáról itt olvahatsz bővebben >>>

Zabpehely: elindítja a zsírok lebontását

Hatása: A zabpehely rendkívül gazdag magnéziumban. Ez a nyomelem szabályozza a zsírégetést, gondoskodva a sejtek oxigénellátásáról. Oxigén nélkül egyetlen gramm zsírtól sem lehet megszabadulni...

Tipp: A napi adag: 300 mg; 3 evőkanálnyi zabpehely kb. 80–90 mg-ot tartalmaz.

A gabonapelyhekről itt olvashatsz bővebben >>>

Mindenféle diéták és fogyókúrák >>>

Diétás trükkök és tanácsok >>>

Diétás receptek >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss