Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A tej és a kávé tökéletes összhangja - a Nespresso új kávékülönlegességgel jelentkezik!

default user icon
MME
Te hogy iszod a jó erős feketét? Tejjel vagy tej nélkül?  A világ kávéfogyasztóinak a háromnegyede tejjel issza a kávéját. A Nespresso az új BARISTA CREATIONS kapszulakollekciót kifejezetten a tejjel készülő kávékhoz fejlesztették ki.

Talán meglepő, de a világ kávéfogyasztóinak a háromnegyede tejjel issza a kávéját. Magyarországon a fogyasztók 81%-a önt a kávéjába tejet, vagy tejszínt. Mi magyarok a reggelt egy erős feketével indítjuk ugyan, de a nap folyamán elfogyasztott többi kávét már tejjek isszuk. 

A legjobb baristákhoz hasonlóan a Nespresso-t is évek óta foglalkoztatja, hogy mi az az ideális ízvilág, testesség, keserűség, savasság és aroma, amit a tejes kávéreceptek kedvelői keresnek. Az új BARISTA CREATIONS kapszulakollekció fejlesztésénél az volt a cél, hogy tökéletes tejes élményt adjanak a kávékedvelőknek. Az új kapszulákat kifejezetten a tejjel készülő kávékhoz fejlesztették ki, legyen szó akár egy édeskés, krémes cappuccinóról, esetleg egy rövid, intenzív cortadóról.

“A kávé és a tej tökéletes harmóniáját kerestük, és munkánkhoz a profi baristák tudásából merítettünk ihletet.” - mondta el Karsten Ranitzsch, a Nespresso vezető kávészakértője. „Az elmúlt években rengeteg vásárlónkat kérdeztük meg, és kicsit sem volt meglepő, amikor kiderült, hogy az emberek mennyire szeretik tejjel fogyasztani a kávéjukat, és ezt milyen sokféleképpen is teszik. A kávépörkölőkből, kávékóstolókból, élelmiszeripari szakértőkből és mérnökökből összeállított csapatunk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a kávé és a tej interakcióinak megismerésével megalkossa a tejes receptekhez leginkább illő kávékeverékeket, és így vásárlóink a BARISTA CREATIONS kávékapszuláink segítségével otthonukban is elkészíthessék kedvenc kávéházi receptjüket.”

A termékcsalád 3 tagja - Chiaro, Scuro, Corto -  segítségével bárki megtalálhatja a számára ideális kávét. Az új sorozat tagjait fogyaszthatjuk növényi alapú tejjel, ehhez a főként a zabtejet, vagy a szójatejet ajánlják. 

Sós karamellás mokka

Hozzávalók:
2 szelet Nespresso sós-karamellás étcsokoládé
1.5%-os zsírtartalmú tej (100 ml, habosítva)
Nespresso BARISTA CREATIONS Scuro (espressóként elkészítve, 40 ml)
Eszközök: Nespresso View Cappuccino csésze  + Nespresso Barista Receptkészítő vagy bármely Aeroccino tejhabosító illetve egyéb tejhabosító készülék
Elkészítési idő: 5 perc

Elkészítés: Öntsd a 1.5%-os zsírtartalmú tejet a Barista Receptkészítő készülékébe vagy Aeroccino tejhabosítójába a minimum jelzőig! Válasszd ki a „Latte Art" receptet a Barista Receptkészítő készüléken, vagy készíts forró tejhabot tejhabosítójával! Egy csészébe tegyél két szelet sós-karamellás étcsokoládét! Főzz rá az étcsokoládéra egy Scuro kávékapszulát. Az elkészült meleg tejhabot öntsd a csészébe.

ÚJ ÉLETET MINDEN NESPRESSO-KAPSZULÁNAK - STÍLUSOSAN! >>> 

4 ISTENI DESSZERT HOSSZÚ KÁVÉBÓL, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss