Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Takarék Bistro bemutatja: zsályás csirkenyársak színes paprikasalátával

Hétköznapi, jól ismert alapanyagokból is lehet izgalmas fogásokat készíteni! Fedezzük fel újra azokat az ízeket, melyeket dédanyáink mindennap használtak: a konyhakertből, balkonládából kikerülő fűszernövényektől különleges aromát kapnak ételeink. Használjuk őket a köretek, húsok elkészítésekor és ráébredünk, mennyire sokat adnak hozzá az étel ízéhez!

Egy egyszerű csirkeétel is különlegessé válik a zöldfűszerektől; a nyársra fűzött, serpenyőben aranybarnára pirult húsfalatok szaftosak és zamatosak lesznek, méltó köret mellé a színpompás paprikasaláta. Egyszerre egészséges és finom, ha a zsályaleveleket a sütés végén picit megpirítjuk és tálaláskor a húsokra helyezzük.

Itt találod a zsályás csirkenyársak színes paprikasalátával pontos receptjét! >>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: HŰSÍTŐ EPERLEVES JOGHURTTAL ÉS CSOKOLÁDÉDARABOKKAL >>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: SEGAL & VIDA GASZTROSOROZATA A TRADICIONÁLIS KONYHA ÚJRAGONDOLÁSÁRÓL >>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: TÁRKONYOS RAGULEVES VADDISZNÓBÓL >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss