Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A Takarék Bistro bemutatja: Egyben sült tarja sült zöldségekkel

Ez az az étel, amelynek előkészítése 5 percet vesz igénybe és a többi már a sütő dolga. A lassú sütés a legjobb dolog, ami csak egy hússal történhet. Órákon keresztül puhul, érlelődik, ropogóssá válik, miközben a fűszerek aromájának minden cseppjét magába szívja.


Az eredmény leírhatatlan: az omlós, fűszeres, szaftos egyben sülthöz még kés sem kell, olyan puha! No és ne feledkezzünk meg a visszamaradt pecsenyezsírról sem, friss kenyérre kenve, hagymával egyszerűen verhetetlen! Ezt már csak akkor tudjuk felülmúlni, ha egy kis húst is visszacsempészünk a sült zsírba és úgy halmozzuk a kenyérre - a fokhagymától, hagymától fűszeres pecsenyezsír minden cseppjéért versengeni fognak családtagjaink.

A tökéletes egyben sült elkészítésének két titka van. Az egyik a hús minősége, friss húsból az igazi! Nem árt szert tennünk egy megbízható hentesre, aki nem egy matuzsálemből kikanyarított tarját sóz a nyakunkba. A másik titok a kéreg: akkor lesz igazán finom a pecsenyénk, ha minden oldalát alaposan lepirítjuk, mielőtt betolnánk a sütőbe.

Itt találod a zöldségekkel egyben sült tarja pontos receptjét! >>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: HŰSÍTŐ EPERLEVES JOGHURTTAL ÉS CSOKOLÁDÉDARABOKKAL >>>

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: ZSÁLYÁS CSIRKENYÁRSAK SZÍNES PAPRIKASALÁTÁVAL>>> 

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: TÁRKONYOS RAGULEVES VADDISZNÓBÓL>>> 

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: AZ IGAZI VARGABÉLES TOKAJIASZÚS EPERÖNTETTEL >>>


Ezek is érdekelhetnek

Friss