Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A pörköltek nehézsúlyú bajnoka: körömpörkölt csülökkel

A klasszikus körömpörkölt csülökkel egy igazi nehézsúlyú kaja, ami nem éppen való egy diétás étrendbe. A legtöbben arra esküsznek, ha a szabadban, bográcsban készül, mint a legtöbb pörkölt, ám ha a konyhádban állsz neki, akkor is nagyon finom lesz. Főleg, ha a következő receptvideónk alapján készíted.

A körömpörkölt csülökkel nem éppen számít könnyű ételnek, ám egy fröccsel kiegészítve máris jobban emészthető ez a klasszikus magyar fogás. Éppen ezért vacsorára nem ajánljuk, ám ebédre már annál inkább! Most pedig nézzük, hogy Mészáros Balázs, a Mindmegette séfje hogyan készíti el a férfiak nagy kedvencét. Próbáljátok ki ti is!

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertésköröm
  • 40 dkg csont nélküli csülök
  • 50 dkg vöröshagyma
  • 10 dkg sertészsír
  • 6 gerezd fokhagyma
  • bors
  • pirospaprika
  • őrölt kömény
  • 1 db paradicsom
  • 1 db közepes paprika
  • 1 kg burgonya
  • 1,2 l víz
  • 1 dl vörösbor

a csülkös körömpörkölt pontos receptjét itt találod>>>

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss