A körömpörkölt csülökkel nem éppen számít könnyű ételnek, ám egy fröccsel kiegészítve máris jobban emészthető ez a klasszikus magyar fogás. Éppen ezért vacsorára nem ajánljuk, ám ebédre már annál inkább! Most pedig nézzük, hogy Mészáros Balázs, a Mindmegette séfje hogyan készíti el a férfiak nagy kedvencét. Próbáljátok ki ti is!
Hozzávalók:
- 60 dkg sertésköröm
- 40 dkg csont nélküli csülök
- 50 dkg vöröshagyma
- 10 dkg sertészsír
- 6 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- pirospaprika
- őrölt kömény
- 1 db paradicsom
- 1 db közepes paprika
- 1 kg burgonya
- 1,2 l víz
- 1 dl vörösbor
a csülkös körömpörkölt pontos receptjét itt találod>>>
Ajánljuk még: