Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A legmenőbb halloweeni program: éjszakai túra a sörgyárban

default user icon
MME
Ha október 31-én a borzongás mellett ínycsiklandó sörkülönlegességeket is megkóstolnál, akkor vár rád a Dreher sörgyára, ahol olyan rejtélyes helyszíneket barangolhatsz be, amiket eddig a nagyközönség nem láthatott.

Tudtad, hogy a boszorkányság a sörfőzéshez köthető? A középkorban ugyanis a sörfőzést főleg a nők végezték, és amikor az üstben elkészült a sör, egy sörpóznát vagy seprűt helyeztek ki annak jelzésére, hogy náluk lehet sört kapni. A vásárban mozgó árusokként kínálták a sört, és azért, hogy kitűnjenek a tömegből, hegyes, csúcsos kalapot viseltek. A sörfőzéshez pedig különféle gabonákat is tároltak, amely vonzotta a rágcsálókat, így rengeteg sörfőző asszonynak volt macskája. Szóval nem csoda, hogy egy-egy hideg sör úgy hat rád, mint egy varázslatos bájital!

A Dreher Sörgyárak október 31-én 20:30 és 22:00 órakor kezdődő sörtúrákat indít, ahol megvilágított gyárépülettel, gomolygó füsttel, kísérteties hangokkal és sok-sok hátborzongató, titokzatos helyszínnel várja az érdeklődőket. A gyártúra többek között olyan állomásokat is érint, mint az erjesztő, a főépület, a palackfejtő üzem, a malátasiló, Európa egyik legszebb főzőháza, vagy éppen a Sörmúzeum.

A rendhagyó halloween éjszakai túra során pedig olyan helyekre is beléphetnek majd a regisztrált, nagykorú látogatók, ahova korábban nem volt lehetőségük, mint például a léhűtőpadlás vagy az öreg ászokpince, amiktől garantáltan ki fogja őket rázni a hideg! Sőt, a látogatás végén a DreherFeszten debütált, forgalomban nem kapható különlegességet, a Dreher Red Ale-t is megkóstolhatják a vendégek. IDE kattintva regisztrálhatsz is az eseményre! 

FOGÁSOK SÖRREL, SÖR ÉS VIDÁM BESZÉLGETÉSEK MELLÉ! - VÁLOGATÁS>>> 

ITT A LISTA! EZEK A LEGJOBB VILÁGOS SÖRÖK A NÉBIH SZERINT>>> 

5 TIPP, HOGYAN VÁLASSZ SÖRT EGY ÉTELHEZ>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss