Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A legjobb zsírégető ételek

default user icon
MME
Számtalan olyan étel létezik, amelynek rendszeres fogyasztásától ugrásszerűen apadhatnak a kilogrammok. A zsírégető élelmiszerek nemcsak egészségesek, hanem finomak is.

Diófélék

Az olajos magvak rengeteg zsírt tartalmaznak, de segítik a zsírégetést. A dió, a makadámia, a mandula és a pekándió egészséges zsírokkal és vitaminokkal teli, sőt tápanyagokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdagok. Mindezek biztosítják a megfelelő mennyiségű fehérjét és rostot, segítenek a szervezetnek a vércukorszint szabályozásában, illetve elősegítik a fogyást.

Brokkoli

A brokkoli kalóriatartalma kevés, de tele van rostokkal, ennek köszönhetően felgyorsítja az emésztést. Ráadásul ez a zöldség rengeteg vitamint is tartalmaz, antioxidáns hatása van, vagyis rendszeresen fogyasztásával számos betegség kialakulása megelőzhető.

Avokádó

Az avokádótól sokan tartanak, mert zsírt tartalmaz, viszont csak egészséges zsírokat, amelyek jótékony hatással vannak a szervezetre. Az avokádó csökkenti az éhséget, ha reggelire fogyasztod, sokkal később leszel éhes. A gyümölcsben található vitaminok és telítetlen zsírsavak felpörgetik az anyagcserét és gyorsítják a zsírégetést - derül ki a csupasport.hu cikkéből, amelyben azt is megtudhatod, melyik az a + 2 étel, amellyel szintén elősegítheted a fogyást.

A 9 LEGEGÉSZSÉGESEBB ÉTEL, AMIBŐL SOKKAL TÖBBET KELLENE ENNED! >>>

7 ÉTEL, AMIBŐL MINÉL TÖBBET ESZEL, ANNÁL KÖNNYEBBEN LEFOGYSZ! >>>

9+1 KIHAGYHATATLAN VARIÁCIÓ AVOKÁDÓKRÉMRE >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss