Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A legjobb reggelizőhelyek Budapesten és vidéken

Van úgy, hogy nem mindig esik jól otthon rántotta sütögetéssel, vagy szendvicskészítéssel indítani a napot. Az ember olykor vágyik egy jó villásreggelire. Összegyűjtöttünk 8 hangulatos helyet, ahol érdemes lehet megejteni a napindító étkezést.

Budapest

Milk Cafe

A Kolosy tér és a Zsigmond tér környéke olyan, mint egy kisváros a nagyvárosban, megéri egy hangulatos sétát tenni a környéken. Ráadásul egy szuper reggelizőhely  is van, ahol ízletes rántottákat, omletteket és bageleket fogyaszthatsz, és persze kávét, ahogy csak szeretnéd. További jó hír, hogy itt nem csak reggel, hanem bármelyik napszakban reggelizhetsz, akár este is frissen elkészítik neked az ételeket.

Keksz

Roppanós virslit, valamilyen tojásos ételt, szendvicset, vagy esetleg bundás kenyeret ennél reggelire? A Madách téren lévő Kekszben  bármelyiket választhatod, nem fogsz csalódni. Sőt ha már az ebédet is előre letudnád, kérhetsz egy kiadós angol reggelit is. Mindezt hangulatos környezetben. Tavasszal és nyáron, a teraszon is helyet foglalhatsz és itt is egész nap reggelizhetsz.

Fekete

Ha Múzeum körút, akkor Fekete, a hely  nem csak az egyedülálló hangulatáról és a minőségi kávéjáról híres, de remek reggelit is kínál. Tojás, házi kolbász, croissant, briós, vegán zabkása… Amit csak szeretnél. Igazi pesti életérzés és finom reggeli. Legalább egyszer mindenképpen ki kell próbálnod.

Pöttyös Bögre Bisztró

Megéri ellátogatni a Paulay Ede utcába, hiszen a péksüteményeket Franciaországból érkező tésztából készítik, méghozzá igazán jól. A croissant mellé mennyei latte dukál, de választhatsz az óriási szendvicskínálatból is. Ráadásul tekintettel vannak az ételallergiásokra is: legalább négy féle alternatív tejet kérhetsz a kávékhoz.

 

 Vidék

Boci Tejivó - Szeged

Ha voltál valaha szegedi egyetemista vagy volt olyan ismerősöd, aki igen, akkor egészen biztosan hallottál már a Boci Tejivóról. Igazán ikonikus bocimintás hely, amit muszáj meglátogatnod, ha Szegeden jársz. Tejes finomságok és retró ételek várnak remek árakon, kiadós adagokkal a Dóm tér közelében. Reggelizni 12 óráig tudsz.

Vintege World Cafe & Flower – Debrecen

Ha a Vintege Worldbenkezdesz, akkor biztosan virágos lesz az egész napod. Harmonikus vintage környezet vár gyönyörű dekorációkkal, változatos reggeli fogásokkal és finom kávékkal. Úgy fogod érezni magad, mintha egy tündérmesébe csöppentél volna. És a különleges papírrózsákat is megcsodálhatod vagy akár meg is vásárolhatod.

Kultúrpresszó – Sopron

Minőségi kávék, szendvicsek, krémek, Cserpes kencék békebeli sós kifli… Megannyi finomság vár reggelire Sopronban, a várkerületben. Ráadásul a kávézóban még divatos ruhákat is vehetsz, kedvedre válogathatsz a magyar tervezők egyedi termékei között. Reggeli és shopping, nem mindennapi kombináció, ugye?

Csendülő – Noszvaj

A Csendülőnek már a neve is sok mindent elárul. Maga a béke szigete, ahol igazán feltöltődhetsz a napkezdéshez, egy finom reggelivel. Miután jóllaktál csak dőlj hátra egy kicsit és élvezd a csendet. A hely nem csak a nyugalmat, de a kávét és a péksütit illetően is magas minőséget képvisel. Győződj meg róla magad!

EZ MAGYARORSZÁG 10 LEGJOBB VIDÉKI ÉTTEREME >>> 

ÍME MAGYARORSZÁG TOP 10+2 ÉTTERME >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss