Először a lisztet, sót, oregánót, borsot keverjük össze.
Másik edényben elkeverjük az élesztőt, a cukrot, a vizet és az olajat, jól elkeverjük.
Az élesztős keveréket hozzáadjuk a liszthez, és addig gyúrjuk, amíg a tészta elválik az edénytől.
Konyharuhával letakarjuk, és meleg helyen kb. 45 percig kelesztjük. 1 centi vékonyra nyújtjuk a tésztát a pizzasütőben, megkenjük pizzaszósszal, rátesszük a feltéteket.
Sokkal finomabb, mint a boltokban kapható fagyasztott pizzalapok vagy kész pizzák. Nagyon kiadós, nekem általában 4 nagy gáztepsi szokott kijönni belőle. - MME
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!