Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

8 gyümölcs, ami garantáltan segít a fogyásban

default user icon
MME
A gyümölcsök tökéletes partnerek a diétában: magas a vitamin- és rosttartalmuk, valamint édes ízüknél fogva a legegészségesebb, legfinomabb és leglaktatóbb nassolnivalók lehetnek fogyókúránk során. Íme a top 8 diétabarát gyümölcs!
Grépfút

A grépfrút kalóriaszegény, ám A- és C-vitaminokban igen gazdag gyümölcs. Egészséges nassként, főétkezések előtt fogyasztva, kiváló étvágycsökkentő lehet, így segít kontrollálni a kalóriabevitelt.

Alma

Alacsony kalória- és magas rosttartalom jellemzi íz almát, ami így könnyen és gyorsan eltelít. Tudományosan bizonyított tény, hogy segíti a súlycsökkenést.

A 7 LEGEGÉSZSÉGESEBB GYÜMÖLCS A VILÁGON >>> 
Bogyós gyümölcsök

Áfonya, szeder, vörösáfonya, ribizli - és társaik szintén magas vitamin-, és alacsony kalóriatartalommal rendelkeznek, emellett kedvezően befoylásolják a vérnyomást és a koleszterint, és csökkentik a szervezetben lévő gyulladásokat.

Csonthéjasok

Barack, nektarin, szilva - csonthéjasok, a melyek alacsony kalóriatartalmúak, mégis édesek, eltelítenek, és tele vannak A- és C-vitaminnal, így kiváló alternatívák lehetnek a süti-és csipszropogtarásra.

Kivi

A kivinek nem csak az E- és C-vitamin, valamint antioxidáns tartalma magas, de tele van rostokkal, emiatt hamar eltelít, és az emésztőrendszerünknek is jó tesz. Emelett persze igen alacsony a kalóriatartalma,  és diétázóknak melegen ajánlott a fogyasztása!

Narancs

Magas C-vitamin tartalma melett, igen rostdús gyümölcs: egy gyümölcs elfogyasztása tovább eltelít, mintha egy croissant vagy egy müzliszeletet majszolnál el. És mennyiveé egészségesebb! 

TOP 10 KARCSÚSÍTÓ TIPP, AMIT MINDEN DIÉTÁZÓNAK ISMERNIE KELL >>> 
Banán

A banánnál táplálóbb, rostdúsabb gyümölcs talán csak az avokádó - lásd lejjebb - , ezért ideális alkotórésze lehet egy egészséges fogyókúrának. Igaz, hogy magasabb a kalóriatartalma, mint más gyümölcsöknek, de tele van magnéziummal, káliummal, mangánnal, számos antioxidánssal - emellett A-, B6-, és C-vitaminnal.

Avokádó

Akik rendszeresen esznek avokádót,  kevésbé hajlamosak a hízásra, mint azok, akik nem. Magas zsírtartalma ellnére, az avokádó segít a súlycsökkentésben, és az ideális súly megtartásában.

KÉT HÉT ALATT, AKÁR MÍNUSZ 10 KILÓ - FOGYJ EGÉSZSÉGESEN CIRTOMDIÉTÁVAL! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss