Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

A legfinomabb resztelt libamáj

default user icon

Hozzávalók

  • 60 dkg libamáj
  • 6 dkg libazsír
  • 6 dkg hagyma
  • őrölt fekete bors

Elkészítés

    1. A libamájat megmossuk, szárazra töröljük, és egészben hagyva minden oldalát megsütjük felhevített libazsírban. A megsült májat megsózzuk és megborsozzuk.
    2. A hagymát felkarikázzuk, majd a libazsírban ropogósra sütjük.
    3. A sült libamájat szeletekre vágjuk. Sült hagymával és főtt burgonyával vagy tócsnival tálaljuk.

Megjegyzés

A májat alaposan mossuk meg, és az epét tökéletesen távolítsuk el, így a máj nem keseredik majd meg.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin