Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A legfinomabb répatorta

45 perc
egyszerű
átlagos
8 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sárgarépát megpucoljuk, lereszeljük, és egy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk az olajat, a cukrot és a tojásokat, majd alaposan elkeverjük. 
  2. A lisztet elkeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával, a fahéjjal és a sóval. A keveréket hozzáadjuk a folyékony alapanyagokhoz. Összekeverjük, és beleöntjük a kivajazott, kilisztezett tortaformába. 180 fokon 30-40 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.

    A legfinomabb répatorták egy helyen >>> 

    Tortareceptek >>> 

    Fahéjas finomságok >>> 

Mennyei így is, de ha még tovább szeretnétek fokozni az élvezeteket, akkor a tetejére tehettek porcukorral és tejszínnel felvert mascarponét.

Ezek is érdekelhetnek

Friss