Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

A legfinomabb répatorta

Hozzávalók

  • 4 db sárgarépa (közepes)
  • 2 dl olaj
  • 2 dl cukor
  • 4 db tojás
  • 4 dl liszt (+ a formához)
  • 2 tk sütőpor
  • 1 tk szódabikarbóna
  • 1 tk fahéj
  • 1 csipet só
  • vaj

Elkészítés

    1. A sárgarépát megpucoljuk, lereszeljük, és egy keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk az olajat, a cukrot és a tojásokat, majd alaposan elkeverjük. 
    2. A lisztet elkeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával, a fahéjjal és a sóval. A keveréket hozzáadjuk a folyékony alapanyagokhoz. Összekeverjük, és beleöntjük a kivajazott, kilisztezett tortaformába. 180 fokon 30-40 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.

      A legfinomabb répatorták egy helyen >>> 

      Tortareceptek >>> 

      Fahéjas finomságok >>> 

Mennyei így is, de ha még tovább szeretnétek fokozni az élvezeteket, akkor a tetejére tehettek cukorral és tejszínnel felvert mascarponét.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin