Csirkemellpástétom

default user icon

Hozzávalók

  • 20 dkg csirkemell
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek vaj
  • 2 ek görög joghurt
  • 1 ek frissen facsart citrom leve/1 tk mustár
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors
  • 1 kk kurkuma
  • 1 kk rizsszirup/méz – elhagyható
  • 1 rk light majonéz - elhagyható

Elkészítés

    1.

    A csirkemellet bő, sós, borsos vízben megfőzzük, majd kiemeljük, felkockázzuk és aprítóba tesszük.

    2.

    A felsorolt hozzávalókat hozzáadjuk, és nyomjuk a gombot serényen. Néha egy teáskanál light majonézt is hozzákeverek, de anélkül is isteni.

    3.

    Egy éjszakát lezárt dobozban hagyhatjuk pihenni, hogy összeálljanak az ízek. 

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Magazin