Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

8 világsztár elárulta, mi a kedvenc étele

default user icon
MME
Bár talán azt gondolnád, a hírességek luxusfogásokról álmodoznak, a legtöbbjük pont azokat az ételeket imádja legjobban, amit te is bármikor ehetsz. Neked kivel egyezik meg legjobban az ízlésed?

 Jennifer Lopez

J. Lo kedvenc étele állítólag a sült csirke és a pizza, azonban a 49 éves énekesnő ma már nagyon odafigyel arra, hogy egészségesen táplálkozzon. Rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, valamint egy nap összesen kb. 1400 kalóriát visz be a szervezetébe. Szóval a kedvenceit valószínűleg már nagyon régen nem kóstolta... 

Katy Perry

Az énekesnő teljesen odavan a gombákért! Nem (csak) azért, mert egészségesek, hanem mert szerinte isteni finomak is. A szarvasgombának például sosem tud ellenállni. De imádja még barbeque-s csirkemellet, a csirkesalátát és a marhaburgert is.

Beyoncé

A popdíva legnagyobb kedvence a pizza. „Vasárnaponként mindig meglepem magam egy csaló-menüvel, és ilyenkor azt eszem, amit csak akarok. Ez általában pizza.” De emellett imádja a csípős szószokat és a sült csirkét is.

Justin Timberlake

Az énekes elárulta, hogy nagyon szereti az áfonyás palacsintát és a gabonaféléket, valamit a brownie-t, de a kedvenc étele a homáros tészta Pecorino sajttal, amit Olaszországban evett. Igazi ínyenc!

Blake Lively

A gyönyörű színésznő imádja az olvadt sajtot, a tojást, és a majonézt, de a legnehezebben a csoki szuflénak tud ellenállni. Ezeken kívül odavan szinte mindent sütiért, a forrócsokoládéért és a szarvasgombás-paprikás zseléért is.

Rihanna

Az énekesnő kedvence a curry-s csirke, de a tésztákat is olyannyira imádja, hogy akár egyszerre háromfélét is rendel belőle. Emellett az édességekért is odavan, a sajttortának és a csoki fagyinak például sosem tud ellenállni.

Jennifer Lawrence

Talán nem is gondolnád, de a színésznő állítólag imád enni, és rengeteg kedvenc étele van. Él-hal a pizzáért, a sültkrumpliért, a kekszekért és a fagylaltokért is.

Chris Pratt

A sármos színész igyekszik egészségesen étkezni, naponta 4000 kalóriát visz be a szervezetébe és rengeteg vizet iszik. Bár sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, ha tehetné, állandóan csak húst enne - mindegy, milyen méretben vagy formában. 

ANGELINA JOLIE PÓKOKAT ESZIK? 5 SZTÁR BIZARR ÉTKEZÉSI SZOKÁSA>>> 

8 ÉTEL, AMINEK KIM KARDASHIAN SOHA NEM TUD ELLENÁLLNI!>>> 

ÍME MEGHAN MARKLE 9 KEDVENC ÉTELE>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss