ZÖLDSÉGLEVES VILLÁMGYORSAN >>>
Érdemes mirelit zöldségkeveréket tartanod a fagyasztóban, mert pillanatok alatt készíthetsz belőle levest. A levesen túl használhatod még köretnek, magában párolva, vagy rizzsel keverve, vagy majonézes salátákhoz is.
Spenótfőzelék >>>
A boltokban kapható spenótlevél fagyaszatva és pürésítve is. Utóbbiból főzeléket tudsz készíteni, míg a szálas spenótot tésztákhoz, sós süteményekhez is használhatod.
Baconös-sajtos kelbimbó >>>
A kelbimbó ugyan egy megosztott zöldségnek számít, de ha szereted, akkor nagyon sok mindenre használhatsz egy zacskó fagyasztott kelbimbót. A rakott ételek mellett felturbózhatod vele a reggeli omlettedet, de almával salátának is isteni.
TŐKEHALFILÉ RÁNTVA >>>
Egy jó rántott hal ebédre? Ha szereted a halat, akkor bizonyára van a fagyasztódban egy-két csomag halfilé. A leggyakrabban ezekből rántott halat csinálunk, de megsütheted alufóliában is, ha pedig harcsából vásároltál be, akkor egy finom harcsapaprikást is főzhetsz.
VILLÁMGYORS BORSÓPÖRKÖLT >>>
Mirelit borsó szinte mindenkinek a fagyasztójában lapul. A klasszikus zöldborsófőzeléken és levesen kívül nagyon jó alapanyag pörkölthöz, tésztákhoz, rizottóhoz is.
FŰSZERES GYÜMÖLCSLEVES >>>
Gyümölcsleves ugyan friss gyümölcsből a legfinomabb, ám fagyasztott gyümölcsökből is elkészítheted ezt a kedvencet, ami télen-nyáron egyaránt jól esik. A fagyasztott gyümölcsöt leginkább desszertekhez tudod még használni. Tortákhoz, sütikhez, vagy tejberizshez.
KLASSZIKUS MÁKOS NUDLI >>>
Gyorsfagyasztott nudlit nagyon jó előkapni a fagyasztóból ha azon gondolkodunk, hogy egy tartalmasabb, laktatóbb leves után mi legyen a második. A klasszikus, pirított zsemlemorzsában átforgatott nudli mellett másik nagy kedvünk, a mákos változat.