Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 sztár, aki minden egyes nap ugyanazt eszi

default user icon
MME
Lehet, hogy a kedvenc ételed a spagetti, és úgy érzed, bármikor meg tudnád enni. De képes lennél minden egyes nap paradicsomos tésztát ebédelni? Valószínűleg elég hamar megunnád! A következő sztárok viszont simán bevállalták, hogy nap mint nap ugyanaz kerüljön a tányérukra.

1. Cindy Crawford

A szupermodell egy interjúban azt mondta, egy nap sem telhet el anélkül, hogy ne enne valamilyen salátát, és ne inna meg legalább egy csésze zöld teát. Vajon ez lehet a szépségének titka?

2. Victoria Beckham

Victoria a bőrgyógyásza tanácsára az omega-3 zsírsavakban gazdag lazacot iktatta be az étrendjébe MINDEN NAP. „Korábban nagyon problémás volt a bőröm, ezért azt mondta nekem, hogy fogyasszak lazacot minden nap. Én visszakérdeztem, hogy valóban minden egyes nap szükség van-e erre, ő pedig azt mondta, igen, reggelire, ebédre vagy vacsorára mindenképp fogyasszak belőle.”

3. Kim Kardashian

A valóságshow-sztár beismerte, hogy minden egyes nap ugyanazt a salátát szokta rendelni: kínai csirkés salátát mangós zöld teával. 

4. Eva Mendes

Mivel a színésznő úgy gondolja, hogy „az étel üzemanyag a testünknek”, nem zavarja, ha minden egyes ugyanazzal „tankol”. „Ebédre általában lazacot, rizst vagy quinoa-t eszem egy kis salátával. És ugyanezt fogom enni vacsorára is, ez a szokásom.”

5. Mariah Carey

„Nagyon nehéz. Ti biztosan utálnátok a diétámat. Csak lazacot és kapribogyót ehetek minden egyes nap, ennyi” - árulta el egy interjú során.

6. Fergie

Az énekesnő már nem is tudja elképzelni az életét egy szuperegészséges smoothie nélkül - „Spenót, kelkáposzta, zeller, alma, banán, körte - ezekből szó szerint minden nap készítettem smoothie-t az elmúlt hét évben, és olyan, mintha energiát innék az üvegből.”

7. Rita Ora

Rita minden nap ugyanazzal a reggelivel indítja a napot. „Minden reggel tojásfehérjét eszem lazaccal, és mást nem is eszem. Vagy főtt tojást lazaccal. Mindig eszem egy kis fehérjét, de nem eszem meg az egész tojást, csak a tojásfehérjét.” 

6 SZTÁR, AKI UTÁL EGÉSZSÉGESEN ÉTKEZNI>>> 

8 VILÁGSZTÁR ELÁRULTA, MI A KEDVENC ÉTELE>>> 

8 SZTÁR ELÁRULTA, MILYEN BIZARR FOGYÓKÚRÁS TRÜKKRE ESKÜSZIK>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss