Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 bizarr ételpárosítás, amiről soha nem gondolnád, hogy ízleni fog!

default user icon
MME
Beismered vagy sem, mindannyian próbáltunk már bizarr ételpárosításokat, abban a reményben, hogy valami igazán finomra bukkanunk. Íme néhány már kipróbált páros, melyek garantáltan meglepetést fognak okozni!

Avokádó és csokoládé

Ha arra gondolunk, hogy egy avokádós-csokis süti egészséges és FINOM, talán egy kicsit szkeptikusan állunk hozzá. Ám ha kipróbáljuk, kiderül, hogy az avokádó új szintre emeli a csokoládé gazdag ízét, és egy krémesebb textúrát kölcsönöz a süteménynek.

m&m's és pizza

Egyre több helyen találkozhatunk a csokis pizzával. Természetesen nem a paradicsomszószos-sajtos alapra jön egy réteg csoki, szimplán a pizzakenyeret kenik meg a választott édes feltéttel. Ha már csokis, miért ne próbálnánk ki M&M's-el is ?

bazsalikom és eper

Egy olyan fűszer, amit leginkább az olasz tésztákből ismerhetünk, plusz egy édes gyümölcs? Naná! A frissítő kombináció tökéletes választás. Íme egy szuper pohárkrém, amit érdemes kipróbálni!


csokis müzli és narancslé

Mindenkinek van olyan ismerőse, akit a hideg kiráz a tejtől. Ez jó megoldás lehet annak, aki mégis a jól megszokott módon, folyadékkal leöntve enné a reggeli müzliadagját. Talán elsőre furcsának tűnhet, de a narancs és a csokis édesség kitűnően passzol egymáshoz!

szalámi és szőlő

Egy kis szőlő, sajt és egy pohár bor... Tökéletes kombináció, ezt mindenki tudja. Ha kísérletező kedvedben vagy, vagy gondolnál a laktózérzékeny vendégeidre is, sajt helyett szalámival párosítsd a szőlőt, és várd ezzekkel a falatkákkal látogatóidat!

mogyoróvaj és bacon

Nem véletlenül volt Elvis kedvence! A király mogyoróvajjal, baconnel és banánnal ette a szendvicsét. Igazi kalóriabomba, érdemes vele vigyázni, de egyszer azért nem árt kipróbálni.

sültkrumpli és fagyi

Láttad már, hogy a mekiben a melletted lévő asztálnál valaki lekesen mártogatja a fagyijába a frissen sült krumpliját? Leközelebb ne küldj lesajnáló pillantásokat az illető felé, inkább próbáld ki te is! 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss