Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

6 sztár, aki hátat fordított Hollywoodnak

default user icon
MME
Siker, pénz, csillogás… Ezt is meg lehet unni? Úgy tűnik, igen! Ezek a sztárok viszonylag fiatalon egyszerűen hátat fordítottak Hollywoodnak – vagy a sportpályának –, és valami egészen új szakmát választottak maguknak.

Olsen ikrek

Mary-Kate és Ashley Olsen mindössze egy hónaposak voltak, amikor a Bír-lak (Full House) című tévésorozat forgatása elkezdődött, és az ikrekből egy csapásra világsztár lett.

Tinédzserkorukig számtalan filmben szerepeltek együtt, aztán mindössze 26 évesen bejelentették, hogy inkább divattervezői karrierjükre koncentrálnának. Saját márkájuk a The Row.

Shaquille O’Neal

A négyszeres NBA-bajnok profi kosárlabdázó karrierje során is sok mindennel foglalkozott: szerepelt mozifilmekben, kiadott egy rapalbumot, saját valóságshow-ja volt, és DJ-ként is turnézott.

2011-ben, 39 évesen bejelentette: 19 esztendő után felhagy a kosárlabdával, és rendőr lesz. Azóta tartalékosként foglalkoztatják. Mint mondja, szeretné, ha az emberek újra megbíznának az egyenruhásokban.

Freddie Prinze Jr.

A 90-es évek elejétől szinte nem létezett olyan tinifilm, aminek a férfi főszerepét ne ő kapta volna.

Aztán egyszer csak megunta Hollywoodot, és egy pankrátorműsorokat gyártó cég, a World Wrestling Entertainment szerkesztője, írója, rendezője és producere lett. 2016-ban ismét váltott, és kiadta első szakácskönyvét. Azóta elismert sztárszakács.

Nico Rosberg

Az 1982-es Formula–1-es világbajnok, Keke Rosberg fia maga is autóversenyző volt. 2016-ban megnyerte a Formula–1 67. szezonját, és bizonyára számtalan győzelem várt volna még rá.

Ezért is sokkolt mindenkit azzal, hogy öt nappal a győzelme után bejelentette visszavonulását. Azóta a németországi RTL csatorna Formula–1-es közvetítéseinél működik közre szakértőként.

Cameron Diaz

Filmes debütálása Jim Carrey oldalán, A maszkban, azonnal a világsztárok sorába emelte: szépségét, humorát és tehetségét számos filmben megcsillogtatta, és négy Golden-Globe-jelölést is begyűjtött.

2014-ben, 42 esztendősen azonban úgy döntött: elég volt! Azóta több szépség- és egészségtematikájú könyvet írt, melyek magyarul is megjelentek. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss