Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

6 egyszerű karcsúsító tipp - így spórolhatsz a kalóriákkal!

Az alábbi 5 egyszerű módszerrel bármelyik étkezéskor megspórolhatsz 1-2 kalóriát.
1. Karcsusító öntet

A saláta túl zsíros a dresszingtől, kalóriabomba lesz. Ízesítsd inkább fűszerezett ecettel. Ajánljuk a balzsamecetet. 100 ml-ben csak 39 kalória és 1 g zsír van.

10 KILÓ MÍNUSZ 1 HÓNAP ALATT? EGYSZERŰBB, MINT GONDOLNÁD! >>> 
2. Nassi kosárka

Ha elkezdesz nassolni, nehéz abbahagyni. Ezért inkább készíts egy kosárkát, amibe előre bekészíted a finomságokat! Persze ne csokival tömd tele, hanem csempéssz bele egy-két egészséges falatot is, például pár szem gyümölcsöt, olajos magvat és, mintegy mellékesen 1-2 kocka csokoládét ! Így könnyen ellenőrizheted mennyit fogyasztasz ezekből az édességekből.

KÖNNYŰ ÉS EGÉSZSÉGES VACSORÁK: 10 KÍMÉLŐ RECEPT A DIÉTA JEGYÉBEN >>> 
3. Rántotta zsír nélkül

A tojás kalóriatartalma a tojássárgájában rejlik, a fehérjében nincs zsír. Készíts inkább zsírmentes rántottát. 1 személyre verj fel 3 tojásfehérjét. Ez mindössze 75 kalóriát és 0 g zsírt tartalmaz!

4. Fűszeres körözött

Az otthon készített túrókrém finomabb, mint a készen kapható és kevesebb benne a kalória és a zsír is. Keverj simára 250 g túrót! Ez így kb.: 88 kalória és 1 g zsír. Adj hozzá fűszereket ízlés szerint.

5. Fogyasztó bárányhús

A bárányhús segít a fogyásban, mert a benne lévő aminosavak erősítik az immunrendszert a cink alacsonyan tartja a vércukorszintet-ez fontos, mert így mennek le könnyen a fölös kilók.

6. Könnyű zöldségek

A tejszínnel vagy rántással készített ételeket is készítheted kímélő módon! Használj kukoricakeményítőt a sűrítéshez! Felejtsd el a sült krumplit is! Ha igazán diétásan akarsz étkezni, köretként egyél sült zöldségeket: paradicsomot, cukkinit, padlizsánt, gombát. Sütőben, sütőpapíron 200 fokos sütőben kb. 30 perc alatt megsül!

Ezek is érdekelhetnek

Friss