Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ennek az egy dolognak képtelen ellenállni a szigorú diétát tartó Eva Mendes

default user icon
MME
Vitathatlan, hogy Eva Mendes két gyerek után is bomba formában van. Ezért persze tesz is, nem keveset: speciális étrendet követ, és hetnete többször edz - ám van olyan bűnös élvezet, aminek ő sem tud ellenállni. És itt most nem Ryan Goslingra gondolunk. Nézzük, mi a titka!

A 45 éves színésznő minden napot egy roppant egyszerű fehérjedús reggelivel indít, ami többnyire rántotta, némi pirítóssal, mert, mint egy interjúban elmondta: sok mindent kipróbált, de  érzi, hogy számára ez az legjobb. Ezt többnyire egy vagy két kávéval kíséri, amit kókusztejjel és kókuszvirágcukorral ízesít. 

Az ebédet sem gondolja túl a Mendes.

"A megszokások rabja vagyok: képes vagyok minden nap ugyanazt enni hónapokon kereszül: lazacot vagy bármilyen sovány tengeri halat, rizzsel vagy quinoával, és rendgeteg salátával. Mivel az evésre úgy gondolok, mint a testem üzemanyagára, nem zavar a mondotonitás."

Emellett rengeteg vizet iszik, több litert naponta, és egy ideje rendszeresen fogyaszt halolajat. 

"Rájöttem, hogy ez a kissé egyoldalú táplálkozás lehet, hogy némi táplálékkiegészítőt kiált, és a dietetikusom tanácsára nagyobb dózis halolaj elfogyasztása mellett döntöttem."

A színésznő mindezeken felül heti 3 alkalommal edz, ha nem forgat éppen. Ha forgat, vagy valami jeles eseményre készül, akkor heti 5 nap fut,  biciklizik és nyújt.

Ebben a szigorú, már-már aszketikus diétával és edzésprogrammal élt életben egyetlen dolog van, aminek, az egyébként nagyon is édesszájú Mendes képtelen ellenállni: a Cadbury Creme Egg-je, vagyis az a húsvéti, speciális vaníliakrémmel töltött csokitojás,  ami elharapva szinte teljesen úgy néz ki, mint egy lágytojás. 

"Mindig alkudozom magammal: nem, nem Eva, nem ehetsz ilyet vacsora után - de talán ebéd után még belefér, akár kettő is!"

Nos, ismerve a csokioládémárka termékeit, maximálisan megértjük az elragadtatást. i meg sem állnánk egy dobozig!

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss