Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

6 dolog, ami miatt érdemes turmixgépet tartanod otthon!

Csak turmix és smoothie készítésre használod a turmixgépet? Nem is tudod, hogy miről maradsz le! Megmutatjuk, hogyan használd ki maximáisan ezt a háztartási gépet.
1.       Mandulatej, kesudiótej

Áztasd be az olajos magvakat egy nappal az elkészítés előtt. Másnap öntsd le a megmaradt vizet, és mosd meg, és öntsd a turmixgépbe. Egy csészényi mandulához két csésze víz kell. 2 percig a legmagasabb fokozaton turmixold a magokat. Gyüjtsd a keveréket muszlin- vagy gézkendőbe, és csavarj ki annyi mandulatejet, amennyit csak tudsz. A maradékot hagyd lecsöpögni - és már kész is a szuperegészsges, adalékanyagoktól mentes mandulatej!

A 6 LEGJOBB MAGTEJ, AMIT JÓ, HA ISMERSZ - RECEPTEKKEL! >>> 
2.       Pesto

Egyszerű és nagyon finom szósz különféle tésztákhoz. Tudtad, hogy turmixgépben is elkészítheted? Próbáld ki ezt a vegán pesto receptet!

3.       Koktélok

Egész nyáron élvezheted a friss gyümölcsökből készült,tökéletese összemixelt koktélok ízét, ha turmixgépben készíted el őket.

REngeteg koktélrecept >>> 
4.       Salátaöntet

Nem kell többet azon aggódnod, hogy vajon a bolti salátaöntet hány kalóriát tartalmazhat, ha otthon készíted el. Ez az ízletes hagymás vinaigrette salátaöntet is krémesebb lesz turmixgépben elkészítve.

5.       Tojásrántotta, omlett

Ha a tojásrántottát turmixgépben előkészíted, egy igazán jól elkevert alapot kaphatsz. Dobj a turmixolt, egész tojások mellé hagymát, paprikát vagy bacont és mehet is a serpenyőbe! Szuper szendvicstöltelék lehet az így kapott, szinte homogén palacsinta.

6.       Tejszínhab

Tejszínhabot is könnyebben, gyorsabban készíthetsz, ha nem kézzel vered fel a habot. Jól jöhet, ha gyorsan kell a süteményre díszítés, vagy a kávéba az extra élvezet.

Még több konyhai tippet, főzési praktikát találsz itt >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss