Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 hasznos tipp vásárláshoz, ha karcsú szeretnél lenni a nyárra

Azt, hogy egészségtelen és hizlaló ételekkel tömd magad, már a szupermarketben megelőzheted! Íme néhány szabály vásárláshoz, melyeket betartva csúcsformába lendülhetsz a bikiniszezonra.

1. Sose indulj el üres gyomorral! Ha éhesen mész be az élelmiszerüzletbe, fennáll a veszélye annak, hogy éppen a leghízlalóbb ételek (fehér kenyér, mirelit pizza, péksütemények) landolnak majd a kosaradban.

2. A sajtok esetében is figyelj a zsírtartalomra (%-os arányban határozzák meg)! A zsírszegény fajtákat a csomagoláson lévő sovány vagy félzsíros felirat jelzi.

3 . Kerüld az olyan húskészítményeket, mint a vagdalt vagy a májkrém, mert ezek sok hozzáadott zsírt tartalmazhatnak! Válaszd helyettük a füstölt vagy a pulykamellsonkát, és ezeket is szép vékony szeletekben kérd, ha pedig zsíros a szélük, vágd le!

4. Szánj rá időt, és készíts otthon bevásárlólistát. Így nem felejtesz el semmit, a bevásárlás is gyorsabban megy, és csak azt veszed majd meg, amire valóban szükséged van.

5. A hatalmas bevásárlókocsiban a kevés élelmiszer szinte elvész, ez pedig arra csábíthatja a vásárlót, hogy még többet pakoljon bele. Ha nem a havi nagybevásárlást intézed, válaszd inkább a kosarat! Ez gyorsabban megtelik, és karizom-erősítésnek sem utolsó.

10 GYAKORI HIBA A SZÉNHIDRÁTSZEGÉNY DIÉTÁNÁL >>> 
VICTORIA BECKHAM LÚGOSÍTÓ DIÉTÁJA! >>> 
5 KAJASZABÁLY, HA EGYSZERŰEN SZERETNÉL FOGYNI! >>> 
10+1 JÓL BEVÁLT TRÜKK, HOGY KARCSÚBB LEHESS TAVASZRA! >>> 
3 JÓL BEVÁLT TIPP, HOGY EDZÉS NÉLKÜL IS FOGYHASS! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss