Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 nyomos érv: ezért fedezd fel Hévíz új arcát! Fiatalos lendület a Bonvitalban!

default user icon
MME
Még sosem ettem tiramisut. Tudom, gyalázat, de nem szeretem. A Bonvital éttermében mégis megkóstoltam az epres változatot és mind megettem. Leírhatatlanul finoman harmonizált az krémes állag a piskótával, az eper ízét nem nyomta el a cukor és ezzel végérvényesen megszerettem a tiramisut. Persze, nem csak emiatt érdemes ellátogatni a hévízi Bonvital szállodába.
1. Egyedülálló a világon!

A legenda szerint Szűz Mária fakasztotta a hévízi forrást, hogy egy lebénult gyerekeket gyógyítson vele. A kicsi felgyógyult a csodás víztől, évekkel később pedig kelet-római császárként ismerte meg őt a világ. Valójában vulkáni utóműködések jeleként alakultak ki a hőforrások mintegy 22 ezer évvel ezelőtt. 

 2. BonVital, a fiatalos szálloda

Ha azt mondom, Hévíz, akkor azt gondolod: oda inkább az idősebb korosztály jár, hogy a gyógyvízben feltöltődjön. De ez tévedés! A Bonvital szálloda 100 méterre a Tófürdőtől kifejezetten a fiatalabb generációt csábítja pihenésre!

3. Gasztronómiai élmények

A modern gasztronómia szerelmeseinek itt a helyük! A Bonvital Szállodában kapott helyet a Brix Bistro, amely szakít a vidéken honos klasszikus magyar konyhával. Az itt kínált ínyencségek igazán különlegesnek számítanak Hévízen: újragondolt megoldások, a szokásostól eltérő köret-kombinációk várják azokat, akik új ízekre vágynak, vagy akik megkóstolnák a Bonvital séfje által kreált kacsa rilette-et vagy épp a lassan sült mangalicatarját ropogós polentával lecsós krémmel – ízelítőül mutatunk pár finomságot tőlük. Azt pedig, hogy mit is tud a Brix, a szálloda vendégein túl bárki kipróbálhatja!

A Brix Bistro szolgáltatásai  mellett a szálloda félpanziós ellátással látja el vendégeit: büféreggelivel, esténként pedig az egészséges és nemzetközi ételeket sorakoztatja fel svédasztalos tálalásban.

4. Mesébe illő wellness

Álomszép wellnessrészlege miatt is érdemes felkeresni a Bonvitalt. Ha ide belépsz, elhiszed, hogy jó az élet! A modern dizájnnal kialakított medence éppúgy csobbanásra csábít, mint a jacuzzi, amelyől páratlan kilátás nyílik Hévíz népszerű sétálóutcájára.

És ezzel még nincs vége a részlegnek: a legmodernebb szaunák várják a látogatókat, valamint sóbarlang és egy különleges 30-40 fokos tepidárium, ahol a nyugágyakon pihenni és regenerálódni lehet. Aki pedig megszomjazik, az a wellness részleg well-being pultjánál díjmentesen fogyaszthat az egészséges gyümölcslevekből, italokból.

5. Speciális gyógyító kúrák

A hotel szolgáltatásai között a beauty és fitness lehetőségek is megtalálhatók, a kínálat egyik különlegessége az ún. hydrorider, amely egy speciális víz alatti bicikli fizikoterápiás célokra, de személyi edzésekre is használható. 

Itt nézd meg a Bonvital Wellness & Gastro Hotelt!>>>  

Hévíz új arca!

Az idén tíz éves Accent Hotels lánc 17. hazai szállodája nem adja alább a prémium kategóriánál, a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat területére fókuszáló szolgáltatásaival pedig ideális választás a kikapcsolódni vágyó pároknak, de még a négylábúaknak is. 

A Bonvital tehát a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat harmonikus kombinációjával egyedi színfoltként jelenik meg Hévíz szálláshely-kínálatában. A hotel három pillére, a különleges kulináris élmények, a prémium minőségű szolgáltatások és a vendégközpontú gondolkodás garancia rá, hogy az ide látogatóknak valóságos varázslatban lesz része.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss