Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 kávézó, ahová be kell ülnöd, ha éppen arra jársz!

Tele van a város, az ország kisebb-nagyobb felfedezésre váró helyekkel, amelyek kellemes, otthonos környezetet és izgalmas választékot kínálnak egy-egy baráti összejövetel számára. Mutatunk 5 helyet, melyet érdemes kipróbálni.
Manuel Caffé

A Manuel bemutató kávézója, szaküzlete jó példa arra, hogy Budapest belvárosán túl is van élet, itt is van igény a minőségi, olasz manufaktúrában készülő kávékra. A Mester és a Haller tövében meghúzódó kávézóban nem csak jóféle kávé és egy szeletnyi habkönnyű panettone felett beszélgethetünk, hanem beszerezhetünk néhány finomságot magunknak, a családunk számára vagy akár barátainknak is. A különféle kávék mellett illatos teák, a téli estékre való forró csokoládék és csodás, könnyed, kávékrémmel megbolondított panettonék várnak ránk.

1094, Budapest, Márton utca 4.

Cafe Five

Az Óbuda szívében található kávézóban minden adott egy kellemes kávézáshoz. A lokáción kívül a kínált kávék sokszínűsége nagyon is vonzó, hiszen a klasszikus olasz vonal mellett békében megfér a most oly divatos specialty is, a kávékínálatba egyaránt beletartoznak a minőségi olasz kávék és a kis, magyar pörkölőből származó speciality kávék. Ennek a boldog együttélésnek köszönhetően igen gazdag választékból válogathatunk.

1036, Budapest, Szépvölgyi út 7.

KÁVÉS DESSZERTEK >>>
ChocoRoom

A belváros szívében megbújó csokoládézó igazi törzshely. Barátságos, otthonos környezetet biztosít a környék egyetemistáinak, gimnazistáinak, de minden korosztályt szívesen lát egy igazán jó forró csokoládéra vagy kávéra. A forró csokoládék a legjobb alapanyagokból készülnek, az állaguk - a bolti pudingos massza helyett – elbűvölően lágy, bársonyosan krémes, amelyet élvezet lassan elkortyolni. Itt nincsen előre lefőzött csokoládé, minden rendeléshez külön készülnek az italok. 

1056, Budapest, Szerb u. 17.

Kávé Háza

A kicsit több, mint öt éve üzemelő szekszárdi kávézó még mindig a minőségi kávérajongók zarándokhelyének számít. Ez természetesen nem véletlen. A többször is az év kávéházának választott hely nem csak a különféle termőterületek kávénak kipróbálására, a különböző pörkölésekből fakadó egyedi ízvilágok felfedezésére alkalmas, hanem a minőségi árukészleteikből otthonra is beszerezhetjük a számunkra legizgalmasabbnak tűnő, az ízlésünkhöz legközelebb álló kávékat.

7100, Szekszárd, Bátaszéki út 25.

La Mocca

Szentendre már önmagában is egy ékszerdoboz, amely számos további izgalmas ékszerdobozt rejt magában. Egy-egy téli séta, Pest környéki kirándulás végpontja lehet a város, ahol a sok étterem és cukrászda mellett egy izgalmas kis kávézó is található. A La Moccában helyben pörkölik a kávét, de ha forró csokoládéra, kakaóra vagy valamilyen teára támadna gusztusunk, akkor abból is a legjobbak közül válogathatunk. A környezet és az enteriőr rendkívül hangulatos, a Mokka pedig vendégmarasztaló kuckó, isteni kávéillattal. A helyben készített kávéból otthonra is vásárolhatunk, magunkkal vihetünk akár egy csekély negyed kilónyit.

2000, Szentendre, Dumtsa Jenő utca 13a.

Ezek is érdekelhetnek

Friss