Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 Karácsonyi édes ajándék ötlet a Szamostól!

default user icon
MME
Ünnepek alatt az otthoni házi süteményeket szívesen egészítjük ki bonbonokkal, szaloncukorral, vagy viszünk ajándékba bejglit, esetleg egy kedvelt tortát, karácsonyi marcipánfigura tortát. Összeállításunkban néhány tuti befutó ötletet adunk, közöttük néhány idei újdonsággal.
1. szaloncukor csokival!

Egy klasszikus marcipán szaloncukor mindig jó választás, hiszen a marcipán a csokoládéval igazán jó párost alkotnak. Amennyiben különlegesebbet keresel, akkor válogathatsz a meggy-, narancs, vagy például csokoládékrémmel töltöttek közül is. Ez utóbbi ráadásul hozzáadott cukor nélkül készített változatban is megtalálható, azoknak, akik óvatosak az édességgel. Az idei újdonság azonban a csokoládérajongókat célozza, a pralinészaloncukrot igazán érdemes az idei ajándékokba betervezni, vagy akár az otthonra is vásárolni magatoknak.
A díszdobozban mind a három féle bonbon megtalálható, a karamell-vaníliás krémmel töltött fehércsokoládé, a mézes – narancsos krémmel töltött 70 %-os belga csokoládé, valamint az igazi különlegességeket kedvelőknek ajánlott édes-sós mandulás csokoládékrémmel töltött tejcsokoládé.

2. Saját válogatás! 

Amennyiben egy izgalmas csokoládé válogatással szereznél örömet, akkor akár te magad is összeválogathatod a Szamos online shopjában, így biztosan azok a trüffelek, nugátok, marcipánok, vagy éppen grillázsok kerülnek a dobozba, amikkel a legnagyobb örömet szerzel majd. A díszdobozba, az idei slágerből, a Gyöngypralinéból is érdemes választani. 

3. Gyöngypralinét ajándékba!

Ez utóbbit akár önálló díszdobozként is választhatod, az elegáns, izgalmasan virágszerűen nyíló díszdobozokba 9 szem meggyes, narancsos, karamell-vaníliás, vagy édes-sós mandula nugát krémmel töltött csokoládét találunk, valamint ezeknek a duplaméretű válogatásai is biztosan nagy sikert aratnak majd.

4. Gasztroajándéknak: bejglit!

A bonbonokon és csokoládékon túl ebben az időszakban egyik legkedveltebb sütemények a bejglik. A mákos és diós bejgli a Szamosnál a mai napig az alapító Szamos Mátyás receptje alapján készül, egyik titka az omlós tészta, valamint a gazdag töltelék.
Az ünnepi asztal dísze, a desszert fénypontja lehet egy klasszikus csokoládé, vagy Eszterházy torta, a gyerekek kedvencei pedig a karácsonyi marcipán figura torták lesznek.

5. Elegáns ajándékkosár

Sok finomságot küldenél ajándékba? Ajándékkosaradba a Szamos desszertek legjavát beleválogathatod a díszdobozos desszertektől az üveges csokoládé és marcipánkrémig. Nézz körül a Szamos Marcipán online boltjában, biztosan találsz valami kedvedre valót!

(x)

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss