Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 bevált tipp fogyáshoz a Ninja Warrior versenyzőjétől

default user icon
MME
Kriston Péter, személyi edző elárulta, mit kell tenned ahhoz, hogy a plusz kilók a lehető leghamarabb leolvadjanak rólad. Ha eredményes fogyást szeretnél, érdemes megfogadni a tanácsait!

 

1. Vizsgáltasd ki magad

Mielőtt belevágsz a diétába, mindenképp vizsgáltasd ki magad! Érdemes tájékozódni az esetleges hormonális problémákról, különféle allergiákról, vagy szívproblémákról, és ennek fényében belekezdeni a fogyókúrába.

2. Csökkentsd le az adagokat

Kezdetben a szokásos ételadagjaid felét edd csak meg! Így nem változik drasztikusan az étrended, viszont a fogyás beindul.

3. Ne vásárolj éhesen

Ha éhesen mész vásárolni, hajlamos vagy ötször annyi dolgot megvenni, mint amire valójában szükséged lenne - ráadásul ilyenkor általában nem egészséges alapanyagokkal bővül a kosár tartalma. Ismerős a helyzet, ugye?

4. Találj magadnak motivációt

Egy kitűzött cél, egy edző, egy példakép, egy esemény - ha van olyan motiváció, amiért belevágtál a fogyókúrába, az segít abban, hogy kitartó legyél és elérd azt, amit elhatároztál.

5. Legyél felkészült

Alakítsd úgy a mindennapjaidat, hogy a fogyásod segítségére legyen. Például tervezd meg, mit fogsz enni másnap, csak a megfelelő élelmiszerek legyenek otthon, az edző terem legyen közel a munkahelyhez vagy az otthonodhoz. Igaz, ezek csak apróságok, de nagyon megkönnyítik a fogyókúrát!

Az pedig, hogy Péter hogy szerepelt a Ninja Warriorban, a mai adásból kiderül!

2 HÉT ALATT 8 KILÓ MÍNUSZ: PRÓBÁLD KI A FEHÉRJEDIÉTÁT - MINTAÉTRENDDEL!>>> 

ÍGY REGGELIZZ, HOGY MEGINDULJON A FOGYÁS!>>> 

5 KAJASZABÁLY, HA EGYSZERŰEN SZERETNÉL FOGYNI!>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss