Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

5 alapszabály, ha szeretnéd olcsón megúszni a vásárlást

Rendre bedőlsz a szupermarketek marketingfogásainak és akcióinak? Egy bevásárlásnál jóval többet költesz, mint az eredetileg tervezted? Megmondjuk, mit tehetsz ellene!

Vásárlás előtt érdemes elolvasnod szabályainkat. Ha betartod őket, nem csak spórolni tudsz majd, hanem még büszke is leszel magadra, amiért ellenálltál az akciós termékek csábításának.

1. Szinte minden boltban az alsó polcra teszik az olcsóbb árut. Mielőtt kiválasztasz egy terméket, hajolj le, és nézd meg, hogy az alsó polcon mit találsz! Könnyen lehet, hogy ugyanazt az árucikket olcsóbban is megkaphatod.

2. Soha nem menj éhesen vásárolni! Ha vásárlás előtt jóllaksz, akkor könnyebb ellenállni a csábító édességeknek.

3. Vásárlás előtt azt is érdemes előre eldöntened, hogy aznap mivel fogsz kedveskedni magadnak. Ha ezt már bepakoltad a kosaradba, akkor bátran mondhatsz nemet a pénztár előtt kirakott apróságokra.

4. Érdemes az alapvető élelmiszereket egyszerre, havonta egyetlen alkalommal megvenni. Így egyrészt időt spórolsz, mert nem kell naponta betérned a közértbe, másrészt kevesebb alkalommal leszel kitéve a csábításnak.

5. Szabj magadnak határt! Ha még vásárlás előtt elhatározod, hogy mennyi pénzt vagy hajlandó aznap elkölteni, a többi készpénzt és a bankkártyádat is otthon hagyod, akkor

5 szuper tipp, hogy energiatakarékosabb legyen a hűtőd >>>

11 HIBA, AMIT ELKÖVETSZ HÚSSÜTÉS KÖZBEN, PEDIG KÖNNYEN ELKERÜLHETŐ LENNE >>> 
15 ÉLELMISZER, AMIT NYUGODT SZÍVVEL TEHETSZ A FAGYASZTÓBA >>> 
11 KAJA, AMI SOHA NEM ROMLIK MEG >>> 
EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA MINDEN ESTE MEGISZOL EGY POHÁR BORT >>> 
  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin