Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

44 kilót fogyott ez az anyuka edzés nélkül

default user icon
MME
Számtalan kellemetlen élményben volt része nagy testsúlya miatt a kétgyerekes Mandee Hallnak. A 118 kilós 37 éves nő végül akkor döntötte el, hogy diétázni kezd, amikor meglátott magáról egy karácsonyi fotót. Mandee 44 kilót fogyott.

Számos kínos incidens és egy fotó vezetett oda, hogy Mandee Hall azt mondta, elég volt az egészségtelen életmódból. A két gyermekét egyedül nevelő brit édesanya leginkább gyorséttermi koszton élt. Chipset, kekszet evett és cukros üdítőket ivott. Mandee 118 kiló volt, amikor nagyon kellemetlen élmény érte. Gyerekeivel ellátogatott az Alton Towers élményparkba, ahol lovagolni szerettek volna. A nőnek azonban nagy súlya miatt nem engedték, hogy felüljön a lóra.

- Megpróbáltam lovagolni, de meghaladtam a súlyhatárt. Teljesen megrémültem. Aztán a testvérem is mutatott egy fotót, ami 2013 karácsonyakor készített rólam. Miután megnéztem, eldöntöttem, hogy változtatnom kell és le kell fogynom - idézte Mandee Hallt a The Sun.

A fiatal asszony csatlakozott egy brit fogyókúrás szervezethez, amelynek segítségével átalakították az étrendjét. Reggelire a lekváros pirítós helyett zsírszegény joghurtot eszik áfonyával. Az ebédet nem gyorséttermekben fogyassza el, hanem saját maga készített zöldséglevest és csirkés salátát eszik, vacsorára pedig steak-et zöldségekkel. Napközben chips helyett almát, vagy ananászt eszik. naponta kétszer iszik kávét zsírszegény tejjel és sok teát és vizet fogyaszt. Mandee-nek kezdetben nagyon nehezen ment a fogyókúra, ám 15 hónap alatt végül 44 kilót adott le.

- Boldog és elégedett vagyok, ám még most is visszajárok a fogyókúrás csoportba, hogy továbbra is odafigyeljek az egészséges életmódra, mert könnyű visszahozni a rossz szokásokat - mesélte a nő, akinek nagy segítség két gyermeke, a 15 éves Charlie, és a 11 éves Hermione. A gyerekek sokszor segítenek elkészíteni az ételeket édesanyjuknak.

Mandee azzal, hogy lefogyott visszanyerte az önbizalmát is, a változások pedig szerelmet is hoztak az életébe. Megismerkedett ugyanis egy személyi edzővel.

NEM FÉRT BE A KÖRHINTÁBA A TÚLSÚLYOS FÉRFI, EZÉRT LEFOGYOTT 92 KILÓT >>> 

ÖSSZESEN 103 KILÓT FOGYOTT ANYA ÉS LÁNYA >>> 

Ezek is érdekelhetnek