Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

4 + 2 tuti tipp a lapos hasért

default user icon
MME
4 szuper tippet mutatunk, ha nemcsak a derekad tennéd karcsúbbá, de a hasizmaidat is erősítenéd. Ha megfogadod a tanácsainkat, már pár hát alatt látványos eredményt érhetsz el!

Igyál sokat!

A nap folyamán fontos legalább 1,5 liter folyadékot elfogyasztani. Ha azt szeretnéd, hogy a hasad lapos maradjon, tartózkodj a szénsavas italoktól! Kerüld a cukros üdítőket is, érdemes szénsavmentes vizet, zöld teát, vízzel hígított frissen facsart gyümölcsleveket innod. Azokra a helyekre, ahol napközben sokat tartózkodsz, helyezz el egy-egy kis üveg vizet.

Kerüld a sót!

A túlzott sófogyasztás visszatartja a vizet, ezért napi 4-5 g-nál ne vigyél be többet a szervezetébe! Használj inkább zöldfűszereket (petrezselyem, bazsalikom, snidling stb.) a főzéshez, a készételekről és a sós nasikról pedig mondj le.

Mindentudó joghurt

Ha nincs problémád a tejtermékekkel, akkor a natúr joghurt kellemesen nyugtathatja a gyomrot, ráadásul az emésztést is segíti. Gyümölccsel megbolondítva finom desszert és nassolnivaló lehet.

Gyümölcsnap

Ha túl sokat lakmároztál, akkor másnap iktass be egy gyümölcsnapot. Válassz 1-1,5 kg friss idénygyümölcsöt – ne banánt vagy aszalt termékeket! –, és öt adagra elosztva fogyaszd el.

+ 2 tipp:

Ha nemcsak karcsúbb szeretnél lenni, de erősítenéd a hasizmod is, az alábbi gyakorlatok rendszeres elvégzésével már néhány hét alatt látványos eredményt érhetsz el.

1. gyakorlat: „Kötélhúzás”

Feküdj hanyatt, a térded húzd fel, a lábad tedd csípőszéles terpeszbe. Képzeld el, hogy a plafonról egy kötél lóg le, amibe kapaszkodva fel szeretnéd húzni magad. Váltott kézmozdulatokkal imitáld a húzódzkodást, közben nézz felfelé, a fejed gerincvonalban megtartva. A csípőd maradjon a talajon. Kb. 30 másodpercig húzódzkodj, majd hanyatt fekve pihenj. Ismételd meg négyszer.

2. gyakorlat: Oldalsó törzsemelés

Feküdj a bal oldaladra, hajlítsd be a lábad, és támaszkodj a bal könyöködre. A jobb kar kinyújtva feküdjön a csípőn. Emeld meg a medencéd, és nyújtsd ki a jobb karod a feje fölé úgy, hogy a térd, a csípő, a fej és a kéz egy vonalban legyenek. Tartsd ki a pózt 10 másodpercig, majd lassan engedd vissza magad. Tízszer ismételd mindkét oldalon. Fontos: ügyelj rá, hogy a hátad a gyakorlat közben végig egyenes maradjon.

MÉG TÖBB JÓTANÁCSOT ÉS TIPPET TALÁLSZ A FANNY MAGAZIN EHETI SZÁMÁBAN - KERESD AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss