Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

3 olcsó tipp: tedd izgalmassá a csirkesültet! SEGAL VIKTOR tanácsa - VIDEÓN!

default user icon
MME
Segal Viktor séf évek óta nagy kedvencünk. Most mikrofonvégre kaptuk őt és megkérdeztük tőle, mivel tehetnénk az egyszerű csirkesültet izgalmasabbá a hétköznapokon. A sztárszakács olcsó és praktikus tanácsa következik!

Segal Viktor séfet a Top 10 magyar étterem sajtóeseményén kaptuk mikrofonvégre. Tanácsot kértünk tőle, hogyan tehetnénk izgalmasabbá a hétköznapi vacsorákat anélkül, hogy mélyen a pénztárcába kéne nyúlnunk. Segal Viktor sztárszakács szerint a titok az újszerű fűszerezésben van, amellyel friss ízeket vihetünk a hétköznapokba. 

Az ázsiai konyha roppant sokszinű és izgalmas, sok, egzotikus fűszerrel és hozzávalóval. Aki szereti a karakteres ízű, csípős ételeket, az könnyen megbarátkozik az indiai fogásokkal. Az országban több ezer éves hagyománya van a különféle fűszerek felhasználásának, kombinálásának. Kurkuma, mustármag, fahéj, római kömény: jellegzetes ízviláguk pikánssá teszi a helyi finomságokat. A fűszereket kombinálva különleges keverékeket alkotnak -ilyen például a garam masala, a tika masala és a különféle curry-porok.

Olvass tovább az egzotikus fűszerekről >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss