Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

3 nassolnivaló a foci vb-re

Elindult a foci VB, érdemes már most felkészülni a komolyabb meccsekre néhány nassolnivaló ötlettel! Na de mi kell egy ütős focimenühöz? Egy-két jó ötlet, némi kreativitás és persze egy olyan remek sütő, mint a Watch&Touch, amelyben minden finomság tuti siker!

Mi most összegyűjtöttünk néhány egyszerű, látványos és gyorsan elkészíthető ötletet, amelyeket a Candy Watch&Touch, okos kijelzővel felszerelt sütőjével könnyedén elkészíthetsz, így otthonod biztosan készen áll a meccsek izgalmaira!

Lassan sült marhahúsos nachos

Laktató, fűszeres és kifejezetten látványos kiegészítője a marhahúsos nachos tál az esti programnak. Elkészíteni sem nehéz, hisz a nachos és marhahús mellett csupán hagymára, paradicsomra, sajtra és tejfölre lesz szükséged hozzá! Nem tudod, hogy pontosan hogyan is láss neki elkészítésének? A Watch&Touch sütő videós receptkönyvében találsz segítséged, neked csak követned kell az utasításokat!

Virslis falatkák

Az apró virslis falatkák garantáltan sikert aratnak majd a férfiak körében! Gyorsan előkészíthető, ráadásul pillanatok alatt megsül, a Simply-Fi alkalmazásnak köszönhetően pedig Watch&Touch sütődet akár a meccs közben is elindíthatod, így biztosan nem maradsz le a legizgalmasabb pillanatokról!

Tépett sertéshúsos minihamburger

Ahogy egy nyáresti BBQ partin, úgy a meccs hevében is megállja a helyét ez a divatos fingerfood! Ez az étel komolyabb előkészületet igényel, hiszen a húst alacsony hőfokon kell sütni körülbelül hat órán keresztül. A Watch&Touch sütővel azonban ez sem gond, hiszen nem kell a sütőt figyelve a konyhában aggódnod, belső kamerájának köszönhetően okos telefonodon is láthatod, hogy elkészült-e a hús, sőt, a sütőt távolról is vezérelheted, így akár a munkahelyedről is elkészíthetsz egy tökéletes pulled porkot!

A Foci vb elkezdődött, legyen a te otthonod is meccsre kész ezekkel az ötletekkel és a Candy Watch&Touch okossütőjével!

Ezek is érdekelhetnek

Friss