Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

3 gyors válaszért tiéd lehet egy sajtvágó készlet és uzsonnázó deszka!

default user icon
MME
Nyerd meg a szuper sajtszeletelő készlet és uzsonnázó deszka egyikét! Írd be a helyes válaszok betűjelét a Facebook oldalon a játékfelhívásunk poszt alá!

A Finn Crisp ropogós kenyérke fontos alapja a kiegyensúlyozott táplálkozásnak. A teljes kiőrlésű gabonákból készült ételeket a természet áldásának szoktuk nevezni. A teljes kiőrlésű gabona tartalmazza a gabonaszemek minden részét, semmit nem veszünk el belőle és semmit nem teszünk hozzá. Ezért ideális összetevője minden kenyérfélének. Magas rost- és vitamintartalom, ásványi anyagok és bioaktív összetevők jellemzik, ezen kívül kiegyensúlyozott arányban tartalmaz fehérjét és szénhidrátot és egy nagyon kevés zsírt.

Ezért fontosak a rostok!

Az élelmi rostok a teljes kiőrlésű gabonák jótékony jellemzői. Alacsony energiatartalmuk nem terheli az emberi szervezetet. Rendkívül kedvező élettani hatása van: fogyasztása csökkenti az elhízás és 2. típusú diabétesz kialakulásának veszélyét, az érrendszeri és egyes rákos megbetegedések kialakulását.

Dietetikusok ezt javasolják!

Dietetikusok javasolják, hogy fogyasszunk minél több rostos élelmiszert, az ajánlott napi rostbevitel 25-35 gramm. Ez könnyen teljesíthető, ha Finn Crisp ropogós kenyeret fogyasztunk, hiszen 100g Finn Crisp Original vékony ropogós kenyér rosttartalma 19 gramm.

mEGOLDÁS, HÍZÁS NÉLKÜL

A Finn Crisp ropogós kenyerek egészségesek magas rosttartalmuk és alacsony kalória tartalmuk miatt. Egy szelet Finn Crisp 22 kalória, fő összetevője teljes kiőrlésű rozsliszt, amit Fokhagymával, köménnyel, vagy akár többféle gabonával ízesítenek. A Finn Crisp Original natúr változat rozslisztet, ivóvizet, sót és élesztőt tartalmaz. Alacsony kalóriatartalma miatt diétázók, fogyókúrázok kedvence, de ízletes sós krémekkel, toppinggal, sajtokkal, zöldséggel, húsfélével ínyenc falatkákat varázsolhatunk segítségével. 

JÁTSSZ ÉS NYERJ! 


Nyerd meg az 5 db sajtszeletelő készlet és uzsonnázó deszka egyikét! A Mindmegette.hu Facebook oldalán a poszt alá, kommentben írd ki a helyes válaszok betűjelét! 


1. Mennyi az ajánlott napi rostbevitel a dietetikusok szerint?
A: 20-30 gramm
B: 25-35 gramm
C: 34-45 gramm

2. A Finn Crisp Original natúr változata milyen lisztből készül?
A: búzalisztből
B: rizslisztből
C: roszlisztből

3.  A Finn Crips...
A: extrudált kenyérke
B: ropogós kenyérszeletek 
C: ropi

Itt írd meg a válaszokat! >>> 

A játékszabályzatot itt találod>>> 

Egy kis segítség...

Mindig kéznél van, érdemes egy dobozzal tartani otthon, hiszen szavatossági ideje egy év, felbontás után ajánlott azonban minél hamarabb elfogyasztani, addig, amíg ropogós marad. Újdonság a Finn Crisp egészséges snack, a tudatos étkezés híveinek sem kell lemondania a nassolásról. A Finn Crisp rozsropogós élelmi rostokban gazdag, egy adag (30g) tartalmazza a napi minimálisan ajánlott rostbevitel (25g) 22%-t. 100% teljes kiőrlésű rozslisztet tartalmaz, semmilyen adalékanyag nincs benne. Egy db rozsropogós energiatartalma csupán 7 kcal.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss