Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

3 bomba könyv a nyers kosztról, amit érdemes elolvasnod!

Eszed ágában sincs begyújtani a sütőt a tomboló nyári hőségben, de otthon ennél valami finomat? A nyersdiéta ráadásul a közérzetedet is javítja.
Nyersből finomat

– Amit a nyers étrend és életmód otthoni bevezetéséhez tudni kell

Szimpatizálsz a nyerskoszttal, de félsz áttérni, mert attól tartasz, hogy nyers alapanyagokból nem lehet változatos és ízgazdag ételeket készíteni? Judita Wignall eloszlatja a kételyeidet, és tematikus szakácskönyvéből az előkészületektől kezdve az élettani előnyökig mindent megtudhatsz a nyerskosztról. A nyersdiétával most ismerkedő kezdőként vagy elfoglalt háziasszonyként éppúgy örömödet lelheted benne, mint a kreativitásodat a konyhában kiteljesítő profiként. A receptek pedig a legkényesebb kulináris ízlést is kielégítik. 
(4990 Ft, Synergie Kiadó)

Nyersen és egyszerűen

– 100 gyorsan és könnyen elkészíthető nyers étel receptje

A friss és élő ételek táplálják a testet, csillapítják az éhségrohamokat, feltöltenek energiával és ellátnak minden szükséges tápanyaggal. A nyers étrend tisztít, erősíti az immunrendszert és segít a fogyásban. Már az is jelentős változást hozhat a mindennapjaidba, ha napi egy nyers étkezést (például reggelire zöldturmixot) iktatsz be az étrendedbe. Judita Wignall receptjei levesek, saláták, főételek, desszertek, turmixok és házi kefir elkészítéséhez is segítséget nyújtanak. 
(3990 Ft, Bioenergetic Kiadó)

Nyers ételekkel az egészségért

– Ideális testsúly lúgosítással

A nyers étrend nem csupán egy étkezési forma, hanem művészet, amely magában hordozza az egészséget, életenergiát és karcsúságot. Christine Bailey ínycsiklandozó receptjeinek bőséges választékával gazdagíthatod étrendedet, és érezheted az ajánlott ételek pozitív hatását. Ezek megtapasztalásához nem szükséges azonnal és teljes mértékben áttérni a nyers táplálkozásra. Egyél minél több nyers zöldséget, gyümölcsöt, kiegészítve friss csírákkal, magvakkal, és a hatás biztosan megmutatkozik: csökken a testsúlyod, javul az emésztésed, kevésbé leszel fogékony a fertőző betegségekre, tisztább és ragyogó lesz a bőröd, egészségesebb a hajad. 
(2950 Ft, Bioenergetic Kiadó)

Az egészséges nyerskosztról itt olvashatsz >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss