Elkészítés: A 6 tojás fehérjét 20 dkg porcukorral felverjük. Beleteszünk 15 dkg darált diót, 1 evőkanál lisztet, és megsütjük.
A 6 tojás sárgáját 20 dkg porcukorral kikavarjuk. 7 dl tejben megfőzzük a 2 csomag vaníliás pudingot. Habosra keverjük a margarint. Ha kihűlt a puding, hozzákeverjük a cukros tojáskrémet és a habosra dolgozott margarint. A krémet kettévesszük, az egyik felébe 10 dkg olvasztott csokit keverünk.
Az elkészitett diós lapra rákenjük a sárga krémet, ezt szögletes háztartási keksszel kirakjuk szorosan, majd rákenjük a csokis krémet. A tetejére csokit reszelünk, vagy tortadarát szórunk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre