Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Óriási béremelés! Bruttó 720 ezret is lehet keresni a Lidlben

default user icon
MME
A Lidl átlagosan 20 százalékkal emeli a 8 órás munkaidőben dolgozó bolti és raktári fizikai dolgozók és az üzletvezetők bérét, utóbbiak akár így bruttó 720 ezer forintot is kereshetnek.

A Lidl Magyarország 2018. március 1-jével átlagosan 20 százalékkal emeli a 8 órás munkaidőben dolgozó bolti és raktári fizikai munkavállalók, valamint az üzletvezetők bérét, ezt követően a bolti dolgozók havi keresete eléri majd a bruttó 290 ezer és 320 ezer forintot, az üzletvezetők havi fizetése pedig bruttó 658 ezer forinttól 720 ezer forintig terjedhet - közölte a vállalat kedden az MTI-vel. 

Ezen felül a Lidl Egészségprogram éves szinten 96 ezer forint értékű komplex egészségügyi szolgáltatását is biztosítja minden munkavállalójának, az üzletvezetőknek pedig az áruházlánc - korlátlan magáncélú használattal, minden költséget 100 százalékban átvállalva - személyautót is biztosít. 

A vállalat a munkavállalók bérét további juttatásokkal egészít ki, többek között a törvényi előírásoknál nagyobb mértékben, 100 százalékban téríti a dolgozók munkába járási költségét.

Közölték, a bolti és a raktári dolgozók, valamint az üzletvezetők fizetésemelésével az üzletekben dolgozó munkavállalók bére átlagosan 365 ezer forintra nő. 

A közleményben Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője kifejtette: a társaság a kiskereskedelmi szektorban egyedülálló módon az idei fizetésemeléssel együtt 2016. januárja óta 52 százalékos béremelést hajtott végre.

Az 1930-as években, Németországban alapított Lidl Magyarországon 2004-ben nyitotta meg első logisztikai központját és 12 üzletét, ma már több mint 160 áruházzal van jelen az országban és több mint 4000 munkavállalót foglalkoztat. A cég különös figyelmet fordít a magyar beszállítókra, így termékeinek több mint 60 százalékát tőlük szerzi be.

TÖBB MILLIÁRDOS VESZTESÉG - 12 OLASZ ÉTTERMÉT KÉNYTELEN BEZÁRNI IDÉN JAMIE OLIVER >>> 
MAGYARORSZÁGRA IS KERÜLT A SZALMONELLÁS BABATÁPSZERBŐL >>> 
ÓRÁSI SIKER: 4 MAGYAR ÉTTEREM IS OTT VAN A VILÁG LEGJOBBJAI KÖZÖTT >>> 
EZT AZ ÉTELT IMÁDJA GYÖRGY HERCEG >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss