Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

13 gombás finomság ebédre, aminek képtelenség ellenállni tavasszal

default user icon
MME
Sokan úgy gondolják, hogy a gombaszedés szezonja ősszel van. Ez tévedés, ugyanis nem csak ebben az évszakban járhatod az erdőt, vagy a piacot a finom, friss zöldségért, hanem már tavasszal is találhatsz ízletes darabokat, sőt akár nyáron és télen is. Nagyrészt olcsón hozzájuthatunk, és változatosan készíthető.

A gomba nagyszerű alapanyag, hiszen számtalan módon elkészíthetjük. Tölthetjük, ránthatjuk, készíthetünk belőle illatos szószokat, krémeket, salátát, levest és persze sokak kedvencét, a gombapaprikást. Rákellenes és idegerősítő vitaminokkal van tele, szóval ne habozz, inkább te is válasz egy receptet és készítsd el. 

EXTRAKRÉMES GOMBÁS MELEGSZENDVICSKRÉM >>> 

GOMBÁS-TEJFÖLÖS CSIRKECOMB >>> 

VÖRÖSBOROS GOMBAKRÉMLEVES >>> 

KECSKESAJTOS-GOMBÁS FRITTATA >>> 

GOMBALEVES ÓRIÁSNOKEDLIVEL >>> 

HAGYOMÁNYOS SVÉD GOMBASALÁTA >>> 

SONKÁS-GOMBÁS SÜLT PULISZKA >>> 

GOMBAPAPRIKÁS NOKEDLIVEL >>> 

GOMBÁS TÉSZTA FOKHAGYMÁVAL >>> 

ZÖLDFŰSZERES OMLETT PIRÍTOTT GOMBÁVAL >>> 

GOMBÁS LENCSEFASÍRT >>> 

SPENÓTOS-GOMBÁS TÉSZTA >>> 

SAJTSZÓSZOS GOMBA BACONNEL >>> 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss