Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

12 főétel, ha van egy csokor medvehagymád

default user icon
MME
Itt a medvehagyma szezon. A piacokon már lehet kapni ezt az ezerarcú csodanövényt, amelynek az íze a fokhagyma és a snidling keveréke. A medvehagymával készíthetünk ízletes leveseket, pogácsákat, de remek alapanyagul szolgál főételekhez is.

A medvehagyma virágzása előtt a fiatal, lándzsa alakú leveleit és a buzogányt formázó hagymáját érdemes gyűjteni, de ha nem kívánunk ezért messzire menni, akkor piacon, bioboltokban is érdemes körülnézni március vége felé. A levelek formája hasonlít a gyönyvirág leveleire, ami viszont mérgező, így ha nem vagyunk biztosak, hogy jó levéllel van dolgunk, akkor a kezünk között kicsit össze kell morzsolni. Ha fokhagymaillat árad a tenyerünkről, akkor nem tévesztettük el!

GOMBAPAPRIKÁS MEDVEHAGYMÁS NOKEDLIVEL >>>

ZÖLD SPÁRGÁS SPAGETTI MEDVEHAGYMA-PESTÓVAL >>> 

CSŐBEN SÜLT SONKÁS TÉSZTA MEDVEHAGYMÁVAL >>>

MEDVEHAGYMÁS TOJÁSSAL TÖLTÖTT RÁNTOTT CSIRKEMELL >>> 

MEDVEHAGYMÁS SERTÉSVAGDALT CSIRKEMÁJJAL TÖLTVE >>> 

SZŰZPECSENYE MEDVEHAGYMÁS TÖLTELÉKKEL >>> 

CSIRKEMELL MEDVEHAGYMÁS-RICOTTÁS TÖLTELÉKKEL >>> 

SÖRÖS SÜLT CSIRKECOMB MEDVEHAGYMÁS ZSEMLEGOMBÓCCAL >>> 

TOJÁSOS NOKEDLI KOLBÁSSZAL ÉS MEDVEHAGYMÁVAL >>> 

MEDVEHAGYMÁS-TÚRÓS RAVIOLI >>> 

MUSTÁROS-MEDVEHAGYMÁS SERTÉSSZELET >>>

MEDVEHAGYMÁS NOKEDLI >>>

MÉG TÖBB MEDVEHAGYMÁS RECEPTET ITT TALÁLSZ! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss